Minták munkaszerződésre, munkaköri leírásra és felmondásra

Szakmai segítség munkaköri leírások és munkaügyi iratok elkészítéséhezMinták munkaszerződésre, munkaköri leírásra és felmondásra

 • Több 100 szerződés-, iratminta
 • Megbízható munkaköri leírások
 • Alakítható, nyomtatható minták
 • Szerződéskötéstől felmondásig
 • A munkaügyi világ friss hírei
 • Megoldás bírságok elkerülésére


Egy olyan dinamikusan változó területen, mint a munkaügy, Önnek is érdeke naprakésznek lennie a jogszabályokat, teendőket illetően. Idejének nagy részét friss információk keresésével, munkaügyi iratok pontos, jogilag megbízható megfogalmazásával tölti. Kiadványunk segítségével, amely több száz szerződés-, és iratmintát, munkaköri leírást tartalmaz, az erre szánt időt töredékére csökkentheti. További segítségként a CD tartalmazza a munkaügy aktuális híreit is, még könnyebbé téve a munkavégzést.

Tartalom:

Minták munkaszerződésre, munkaköri leírásra és felmondásra

 1. Munkaviszony és egyéb foglalkoztatási jogviszony létesítése, a munkaviszony fennállásával kapcsolatos szabályok
 2. Az atipikus (sajátos) foglalkoztatási lehetőségek
 3. A munkaköri leírás
 4. A munkaviszony megszűnése és megszüntetése
 5. Tanulmányi szerződés
 6. A munkavállaló állandó munkahelyén, illetve munkakörén kívüli foglalkoztatásának lehetőségei
 7. A rendes és rendkívüli időben történő munkavégzés
 8. A munkaügyi vita
 9. Egyenlő bánásmód elve a munka világában
 10. A kollektív szerződés, szervezeti és működési szabályzat
 11. Leltárfelelősségi megállapodások
 12. Kártérítési felelősség
 13. Nyilvántartások
 14. A munkavégzéssel kapcsolatos minták
 15. A munka díjazása
 16. A munkáltató tájékoztatási kötelezettségei
 17. Versenytilalmi megállapodások, nyilatkozatok
 18. A munkaügyi ellenőrzés
 19. A csoportos létszámcsökkentés
 20. Szerződések joga
 21. Munkavédelem
Szerzők, Szerkesztők:

Dr. Farkas István, Dr. Fodróczy Géza, Dr. Járady Györgyi, Dr. Kontor Andrea, Kaszás Judit, Lois Ákos, Dr. Miholics Tivadar, Dr. Salamon Gyöngyi, Széles Imre, Dr. Tálné dr. Molnár Erika, Tóth Beáta

Leírás:

Munkajogi szakemberek és munkaügyi bírák közreműködésével egy olyan CD-t készítettünk, amelyen jogilag biztos szerződés- és iratmintákat, valamint munkaköri leírásokat talál. Ráadásként a munkaügy friss híreit, aktualitásait is kézhez kapja.

A kiadvány tartalmilag felöleli a foglalkoztatás folyamatát, kezdve a munkaviszony létesítésétől egészen a felmondásig. Így nem kell jogszabályokat böngésznie, csak egyszerűen kiegészítenie a kiválasztott mintát a megfelelő adatokkal.

A szakszerű dokumentumok alapján Ön megfelelő munkaszerződéseket köthet a legkülönfélébb jogi helyzetekben, s így elkerülheti az esetleges bírságot vagy a munkaügyi vitákat. Emellett a nyilvántartási, tájékoztatási és munkaköri leírás minták használatával könnyebbé és gyorsabbá teheti a munkaszervezést, a napi személyügyi munkát.

A mintagyűjteményben szereplő több száz munkaköri leírás és munkaügyi iratminta, illetve szerződésminta, kivétel nélkül megfelelnek a Munka Törvénykönyvének, a Közalkalmazottak jogállásáról szóló törvénynek és a kapcsolódó jogszabályoknak.

A munkaköri leírások tartalmazzák azokat a szakmaspecifikus tevékenységeket, amelyeket a munkavállalók kötelesek elvégezni, és amelyek a munkáltató által jogosan megkövetelhetők, számon kérhetők.

Az egyes munkaügyi eseteket közérthető jogi magyarázatok vezetik fel, így Ön szükség esetén bármikor több szempontból átgondolt munkaügyi döntést tud hozni, elkerülve az esetleges hátrányos jogkövetkezményeket, bírói ítéleteket, munkaügyi bírságokat.

A CD használata egyszerű, így Ön gyorsan, alig néhány perc alatt jogilag megbízható dokumentumokat tud kiállítani. Egyedülálló keresőrendszer segítségével nem kell hosszadalmasan bogarásznia, az adott témára rákeresve könnyedén megtalálja, amire szüksége van. Így praktikus és a mindennapokban használható segítőtársa lesz szoftverünk.

Ajánlott konfiguráció

Operációs rendszer: Windows NT/2000/XP
Microsoft Office 2000/XP
Képernyőbeállítások:1024x768-as felbontás
Internet Explorer 6.0
256 MB memória
Pentium III. (vagy azonos teljesítményű) processzor
CD-ROM

Ne bajlódjon munkaügyi iratok elkészítésével! Több száz minta egy kattintásra!


Ára: 16 990 Ft + ÁFA

Megrendelését kérjük, küldje el adataival, a szállítási és számlázási címmel, illetve a fizetés módjával együtt a rendeles@dashofer.hu e-mail címre.

Köszönjük!
Comments