Članarina 2012.

Post date: Mar 26, 2012 7:15:07 AM

Poštovani dosadašnji i budući članovi,

Academico je uspješno završio 2011. godinu ispunivši gotovo sve planirane aktivnosti. Uspješno smo već po tradiciji organizirali godišnja druženja članova, priredili više humanitarnih akcija u kojima smo skupili 15ak tisuća kuna za potrebite, sudjelovali u više sportskih manifestacija, a organizirali smo i 2 predavanja s renomiranim predavačima i realizirali projekt „Aktivno za bolji Brod“ što nam je iznimno drago i na čega smo ponosni.

Napokon smo uspjeli riješiti i probleme s web stranicom tako da sada s ponosom možemo istaknuti www.academico.hr, a i članske iskaznice su gotove i čekaju pravu priliku za uručenje članovima.

U 2012. godini planiramo ponoviti sve ove akcije iz prethodne, ali malo pojačano na svim poljima. Planiramo također otvoriti i neke nove „opasne fronte“ za koje ćemo zasigurno trebati vašu pomoć i angažman pa će tako ove godine bitan fokus biti uključivanje što većeg broja članova i ostalih interesnih skupina u rad udruge. Pozivamo vas stoga i molimo da i vi proaktivno djelujete i predlažete ideje mogućih akcija i organizacija.

A kako bi udruga mogla kako tako funkcionirati i kako bismo bili u mogućnosti provesti u djelo planove, molimo Vas da uplatite simboličnu članarinu na žiro-račun Udruge:

  • iznos: 50,00 kn,
  • br. računa: 2340009-1110358209,
  • poziv na broj: 2012,
  • svrha plaćanja: Vaše Ime i Prezime-članarina.

Za sve detalje oko planova i ostalih aktivnosti biti ćete, kao i do sada, pravodobno obaviješteni putem e-maila, web stranice te FB grupe.

Lijep pozdrav,

Upravni odbor Udruge.