Akcija - Ivan Prgomet

Post date: Jul 28, 2009 8:42:25 PM

Poštvani članovi Udruge,

u par sljedećih redaka redaka želio bih vas ispred upravnog odbora informirati o rezultatu akcije i aktivnostima koje je udruga imala nakon Moto susreta.

Dakle, za one koji nisu bili prisutni na Poloju 8. i 9. svibnja, udruga je organizirala humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za nesretnog mladića Ivana Prgometa. Tom prilikom smo na Poloju imali svoj štand na kojem su dobri ljudi mogli kupiti majicu/upaljač/jastuk ili jednostavno donirati novac/biker dolare za pomoć ovome mladiću.

Akcija je medijski bila popraćena na radiju , televiziji te internet i tiskanim medijima.

Rezultat akcije je da smo na samim susretima prikupili 18.000 kn, što u kunama, eurima ili biker dolarima. Na tu našu svotu, Moto klub Brod je dodao još 12.000 kn te se ukupna svota popela do lijepih okruglih 30.000 kn.

Novac je Ivanovoj obitelji predan u ponedjeljak 17.5. u Slavonskom Šamcu kojom prilikom su bili prisutni gospoda iz Moto kluba g.Janković i g.Brezić, g.Mario Jurković s Radio Slavonije te Mario Šokić, Stjepan Aščić i Hrvoje Gačić ispred Academica.

Gđa. Prgomet se iskreno zahvalila svima koji su sudjelovali u ovoj akciji. Pozvala nas je sve također da iskoristimo svoja poznanstva te nastavimo ovo što smo započeli na Poloju kako bi Ivan što prije bio u mogućnosti sjesti u kolica i početi živjeti koliko-toliko normalnije nego li je sada to slučaj.

Ispred Udruge vam se i ja zahvaljujem na uloženom trudu i doprinosu ovoj akciji te vas pozivam ovom prilikom da na mail šaljete svoje ideje i prijedloge za buduće aktivnosti udruge. Ovom akcijom smo pokazali da se uz malo truda i organizacije mogu napraviti ne tako male stvari i da uistinu nekome možemo pomoći.

Nadam se da će u budućnsoti biti više ovakvih i sličnih aktivnosti, koje ne moraju nužno biti humanitarnog karaktera, a kojima ćemo profilirati našu udrugu kao ozbiljnu organizaciju i koja će biti priznata u svim sferama društvenog života grada i županije.

Do idućeg sureta,srdačno vas pozdravljam,

Hrvoje Gačić