Cartes de l'Oncle Àngel

 
 
Sinopsis Documental:


Cartes de l’Oncle Àngel és un documental que vol reivindicar una Rumba Històrica i un Flamenc Català propis ,desconeguts per a la majoria de la població. En el  Flamenc Català hi ha documents datats anteriors al s. XX, així que és molt anterior a la tant nombrada rumba catalana i contemporani de molts pals andalusos.

Així doncs, Paloma s’endinsa en la història de la Rumba Històrica i del Flamenc Català i fa un recorregut històric i geogràfic fins a la actualitat.

Paloma, d’arrels gitanes de segona generació, però totalment desconeixedora de la cultura i tradició gitana, es va trobant poc a poc amb  una part de ella mateixa que desconeixia fins al moment de començar el documental.


CARTES DE L’ONCLE ÀNGEL”


vol reivindicar i donar a conèixer un flamenc propi i tradicional Català, deslligat, en una part del camí, del flamenc Andalús. Destacar la rumba històrica i el flamenc propi del nostre país, ja no només a nivell cultural, sinó com un mitjà que ha unit i afavorit la bona convivència entre gitanos i paios.

Volem fer un recorregut històric pe la nostra Rumba Històrica i el nostre Flamenc, tan desconeguts per a la majoria de persones. Veure com ha evolucionat a través del temps.

Es preten que sigui un documental musical, utilitzant les lletres de les cançons com a fil conductor ja que la música es una forma de viure per als gitanos.

Aixi doncs, el documental serà un recorregut social i musical pels fins ara ocults Rumba Històrica i Flamenc Tradicional Català.

 

Trailer "Cartes de l' Oncle Angel"


 

Ċ
Udol de Llop Produccions,
6 de jul. 2010, 5:14
Ċ
Udol de Llop Produccions,
16 d’abr. 2010, 3:17
Comments