U-sted var et initiativ, der arbejdede for kulturel bæredygtighed gennem kunstaktivisme og community art. Det var en frivilligdrevet platform, som havde til formål at give unge mennesker mulighed for at arbejde med kulturelle processer.Tjek projektet på Facebook og få et indtryk af aktiviteterne:
Det foregik på Vesterbro i København, og platformen blev drevet af en en gruppe frivillige, med Casper Hernández Cordes som kunstnerisk leder. 

Vi arbejdede på en åben og inkluderende måde med kulturelle processer, og definerede ikke vores aktiviteter ud fra genre eller udtryksform. Til gengæld havde vi en meget klar filosofi for arbejdet, byggende på ideer om kulturel bæredygtighed og kulturelt genbrug. Den måde vi lavede vores aktiviteter minder om, hvad mange kender som community art og art activism. 

U-sted modtog projektstøtte fra Vesterbro Lokaludvalg og Områdefornyelsen


U-steds aktiviteter starter fra august 2013, og vil være synlige over hele Vesterbro, med base i Saxogade 77

U-steds aktiviteter løb fra maj til november  2013, på Vesterbro, København med base i Saxogade 77
"Kunst kan meget mere end at være underholdning eller kontemplation. Det kan være selve udgangspunktet for en levende transformationsproces, der i sit potentielle kaos føles legende let. 
U-sted arbejder legende og inspireret med dette potentiale, der kan komme en helt 'community' til gode igennem de unge kræfter der aktiveres!"

- Gry Worre Hallberg