"Laskeutuminen"
Syksyn 2016 vedoskilpailun luonto- ja maisemakuvien paras kuva. Kuvaaja: Juha Jokinen. Katso tulokset =>

Kehitä taitojasi kuvaajana!

Olemme aktiivinen valokuvausseura, jonka tarkoituksena on kehittää jäsentensä osaamista ja saattaa yhteen tamperelaiset valokuvauksen harrastajat.

Jäsentapaamiset ovat keskiviikkoisin ja aiheet vaihtelevat erilaisista syventävistä koulutuksista, valaisun, digikuvauksen, kuvankäsittelyn, sommittelun ja väriteorian perusteellisempaan taitamiseen. Voit käydä joka kerta tai vain silloin, kun on sinua kiinnostava aihe. Keskiviikkojen koulutukset ovat tarkoitettu ainoastaan jäsenille ja kuuluvat jäsenmaksun hintaan. Avoimet maksulliset kurssimme ovat tarkoitettu myös yleisölle ja muiden kameraseurojen jäsenille. 

Valokuvausseurassa yksilölaji muuttuu mukavaksi sosiaaliseksi harrastukseksi. Kehittävää antia on yhdessä kuvaaminen ja uusien asioiden opettelu. Halutessasi voit osallistua seuran sisäisiin kuvakilpailuihin ja tuoda kuvasi muiden nähtäväksi. Saat harrastukseesi syvyyttä ja kehityt kuvaajana. Osallistumme myös Suomen Kameraseurojen Liiton (SKsL) vuosi- ja teemanäyttelyihin sekä kansainvälisiin näyttelyihin.

Liity jäseneksi

Oletpa nuori tai varttunut, omistat pokkarin tai järkkärin, kuvaat digiä tai edelleen filmille tai vaikkei kaikki alan termit sekä ohjelmat ole sinulle vielä  tuttuja, liity Tampereen Valokuvausseuraan.  

Helpoin tapa liittyä jäseneksemme on ladata jäsentietolomake ja lähettää siinä kysytyt tiedot seuran sähköpostiin tvs(ät)valokuvausseura.fi. Lähetämme sinulle  parin päivän sisällä lisätietoja. Samasta osoitteesta voit myös kysyä lisätietoja.

Mikäli haluat ensin tutustua toimintaamme, tule Hatanpään koululle, Haapakuja 2, keskiviikkona klo 18. Koulun aulassa on iltavalvoja, joka ohjaa sinut luokkaamme. Katso viikko-ohjelmasta kokouspäivät ja niiden aiheet. Tutustu toimintaamme ilmaiseksi kaksi käyntiä ja päätä sen jälkeen liittymisestä.

Kaikki nämä pienellä jäsenmaksulla aikuiset 35€ ja nuoret alle 25v 25€/vuosi. 

Katso esittelyvideo

   


Valokuvauskurssit  Vielä yhdellä syksyn kurssilla on tilaa. Myös kevään 2017 kurssit ovat varattavissa  Lue lisää=>

TVSLaku Joulukuussa 3.12. TVS-lauantaikuvaajien aiheena on Joulu. Lumi- ja jouluaiheiset mallit sekä joulutilpehöörit siivittävät meidät tunnelmaan. Lähde mukaan!  Lue lisää=>

Tulossa jäsenille ilmainen  Vuoden luontokuvakilpailun maisemat-sarjan voittaja Mikael Rantalaisen vetämä maisemakuvauskurssi 21.1.2017. Jäseninfon mukana tulossa lisätietoa.


Raimo Korpela      Puheenjohtaja