"Hämärän lintu"
Kevään 2017 digikilpailun muut kuvat teeman paras kuva. Kuvaaja: Taru Montonen. Katso tulokset =>

Kehitä taitojasi kuvaajana!

Olemme aktiivinen valokuvausseura, jonka tarkoituksena on kehittää jäsentensä osaamista ja saattaa yhteen tamperelaiset valokuvauksen harrastajat.
Jäsentapaamiset ovat keskiviikkoisin ja aiheet vaihtelevat erilaisista syventävistä koulutuksista mm. valaisun, digikuvauksen, kuvankäsittelyn, tekniikan ja sommittelun parempaan taitamiseen. Voit käydä joka kerta tai vain silloin, kun on sinua kiinnostava aihe. Keskiviikkojen koulutukset ovat tarkoitettu ainoastaan jäsenille ja kuuluvat jäsenmaksun hintaan. Avoimet maksulliset kurssimme ovat tarkoitettu myös yleisölle ja muiden kameraseurojen jäsenille. Ammattilaisten vetämät kurssit ovat yleensä jäsenille ilmaisia tai edullisempia.

Liity jäseneksi

Valokuvausseurassa yksilölaji muuttuu mukavaksi sosiaaliseksi  harrastukseksi. Oletpa nuori tai varttunut, omistat pokkarin tai järkkärin, kuvaat digiä tai edelleen filmille tai vaikkei kaikki alan termit sekä ohjelmat ole sinulle vielä tuttuja, liity seuraamme.  

Helpoin tapa liittyä jäseneksemme on ladata jäsentietolomake ja lähettää siinä kysytyt tiedot seuran sähköpostiin tvs(at)valokuvausseura.fi. Lähetämme sinulle  parin päivän sisällä lisätietoja. Samasta osoitteesta voit myös kysyä lisätietoja.

Mikäli haluat ensin tutustua toimintaamme, tule jäsentapaamiseen Hatanpään koululle, Haapakuja 2, keskiviikkoisin klo 18. Koulun aulassa on iltavalvoja, joka ohjaa sinut luokkaamme. Katso viikko-ohjelmasta kokouspäivät ja niiden aiheet. Tutustu toimintaamme ilmaiseksi kaksi käyntiä ja päätä sen jälkeen liittymisestä.

Tarjoamme sinulle paljon hyvää asiaa valokuvauksesta pienellä jäsenmaksulla. Aikuiset 35 € ja nuoret alle 25v 25 €/vuosi. 

Katso esittelyvideo

   


Ilmoittaudu jäsenille ja yleisölle tarkoitetulle Sami Karjalaisen vetämälle lähikuvauskurssille. Paikkoja enää rajoitetusti jäljellä. Ilmoittautumiset seuran sähköpostiin tvs(at)valokuvausseura.fi

 Klikkaa kuva isommaksi

SKsL:n kesäkurssi Järjestämme jälleen Suomen Kameraseurojen Liiton kesäkurssin heinäkuussa 2017. Ilmoittautuminen on käynnistynyt, lue lisää=>

Valokuvauskurssit   Kevään 2017 yhdellä kurssilla on vielä tilaa  Lue lisää=>

TVS-Laku Toukokuussa lähdetään Helvitinjärven kansallispuistoon haistelemaan  kevään tunnelmaa ja tietysti kuvaamaan! Lue lisää=>

Raimo Korpela      Puheenjohtaja