Tuula Patrikainen

Olen valmistunut perushoitajaksi 1981 Turussa ja työskennellyt terveyskeskuksessa eri toimipisteissä yli 20 vuoden ajan omaten suurimman kokemukseni vastaanotto- ja poliklinikkatyöstä, kotisairaanhoidosta ja osastosihteerin tehtävistä.

Mielenkiintoinen projektityö unitutkimuksen parissa yliopistolla kiinnitti minut useaksi vuodeksi unitutkimusyksikön tiimiin tutkimushoitajaksi. Täällä erityisosaamiseni oli levottomat jalat- oireyhtymän geenitutkimus sekä muut uneen liittyvät asiat. Myös vertaistuki ja vapaaehtoistyö potilasyhdistyksissä ovat olleet lähellä sydäntäni. Näihin aikoihin liittyy myös Vuoden Unihoitaja 2008 nimitys luentoineen ja esityksineen uneen liittyvistä aiheista.

Olen suorittanut useiden vuosien aikana erilaisia hoitoalan kursseja. 2010 suoritin JALKOJENHOIDON AMMATTITUTKINNON  Turun Aikuiskoulutuskeskuksessa.

Teen jalkojenhoitoa asiakkaille hoitolassani Liedossa, Vanhan Tampereentien varrella, Vilkkimäen vanhalla meijerillä tai sovitusti kotikäyntinä. JALKOJENHOIDON AMMATTITUTKINNON  suorittaneen nimike takaa laajan osaamisen jalkojenhoidon eri alueilta, myös vaativassa asiakastyössä. Terveydenhuollon tutkinnon omaavana hoidan myös  Liedon alueella terveyskeskuksen maksusitoumusasiakkaiden,  esim. diabetesta sairastavien jalkojenhoidot.  Hoitooni ovat erityisen tervetulleita myös veteraanit.

Jalkojenhoitoni on aina jalkaterveyttä edistävää, ammatillista, mutta se voi olla myös hemmottelevaa  ja voin liittää siihen toiveiden mukaan esim. ihon kuorinnan, hieronnan lämpimillä kivillä tai vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan.

Toivon saavan hoitolaani Liedon Ilmarisiin uusia ja vanhoja asiakkaitani nauttimaan monipuolisista hoidoistani, joissa voin yhdistää kaiken vuosien varrella oppimani ja kokemani Sinun hyödyksesi ja auttamaan halutessasi tasapainoisempaan olotilaan. Hoitoja voin suorittaa päästä varpaisiin, myös rentoutusohjauksen kuuluessa ohjelmaan tarpeen mukaan. Voimme luoda yksilöllisen hoitosuunnitelman juuri Sinulle. Luonani saat yksilöllistä hoitoa luottamuksella – juuri sitä mitä kehosi ja mielesi kulloinkin kaipaavat.