Esittely

Tuula Patrikainen

Olen valmistunut perushoitajaksi 1981 Turussa ja työskennellyt terveyskeskuksessa eri toimipisteissä yli 20 vuoden ajan omaten suurimman työkokemukseni vastaanotto- ja poliklinikkatyöstä,kotisairaanhoidosta ja osastonsihteerin tehtävistä.

Olen suorittanut useiden vuosien aikana erilaisia hoitoalan kursseja. Jalkojenhoidon ammattitutkinto ja terveydenhuollon koulutus antaa hyvät valmiudet hoitaa vaativiakin jalkaongelmia.


Teen jalkojenhoitoa asiakkaille hoitolassani Liedossa, Vanhan Tampereentien varrella, Vilkkimäen vanhalla meijerillä. Toistaiseksi voimme sopia vielä myös kotikäynneistä. Jalkojenhoitoni on aina jalkaterveyttä edistävää, ammatillista, mutta se voi olla myös hemmottelevampaa ja voin liittää siihen toiveiden mukaan esim. pidemmän jalkahieronnan.

Toivon saavan hoitolaani uusia ja vanhoja asiakkaitani nauttimaan monipuolisista hoidoistani, joissa voin yhdistää kaiken vuosien varrella oppimani ja kokemani Sinun hyödyksesi . Voimme luoda yksilöllisen hoitosuunnitelman juuri Sinulle. Luonani saat yksilöllistä hoitoa luottamuksella – juuri sitä mitä kehosi ja mielesi kulloinkin kaipaavat.