Maksut

Jäsenmaksu, harjoitusmaksu, alkeis- ja viikonloppukurssit, välinemaksut
THMS:n maksut ja maksujen viitenumerot

Maksaessasi THMS:n tilille käytössä on neljäntyyppisiä viitenumeroita. Jokaisella jäsenellä on omat henkilökohtaiset viitenumeronsa erilaisilla maksuille seuraavalla tavalla:

 •  Jäsenmaksu
 •  Harjoitusmaksu
 •  Seuran kautta tilatuista välineistä suoritettavat maksut
 •  Seminaari-/kurssimaksut

Maksettaessa THMS:n tilille on käytettävä oikeaa viitenumeroa. Tilinumero on OP 571113-263057

Jos sinun täytyy suorittaa jokin muu maksu THMS:n tilille, kirjoita lyhyt kuvaus, mukaan lukien nimesi ja mistä syystä olet maksamassa. Näissä muissa maksuissa sinun ei tarvitse käyttää viitenumeroa.

Muista myös, että edelläkuvatut viitenumerot pätevät vain THMS:n tiliin. Esimerkiksi, jos olet osallistumassa Guy Windsorin kurssille Helsingissä, sinun täytyy maksaa Helsingin koulun (SHMS) tilille.

Alkeiskurssi

Alkeiskurssi maksaa 60 €. Maksaessasi laita mukaan nimesi ja kirjoita: ”Alkeiskurssimaksu”. Maksa THMS:n tilille OP 571113-263057
 

THMS jäsenyys

Vuotuinen jäsenmaksu on 40 € ja eräpäivä on tammikuun 5. (paitsi siinä tapauksessa, että tulet jäseneksi kesken vuoden). Käytä jäsenyysviitenumeroa maksaessasi.

Harjoitusmaksu

Harjoitusmaksujen eräpäivä on jokaisen kuukauden 5. päivä. Harjoittelu maksaa 25 € jäsenille ja 40 € ei-jäsenille. Maksut suoritetaan ympäri vuoden mukaan lukien kesäkuukaudet, jolloin harjoittelemme ulkona. Jäsenet voivat suorittaa maksunsa myös kahden, kolmen tai kuuden kuukauden jaksoissa.

 • 45 €/ 2 kk
 • 65 € / 3 kk
 •  125 € / 6 kk

On myös mahdollista maksaa vain puolen kuukauden harjoittelusta, jos tiedät etukäteen, ettet voi osallistua useammin = kuusi harjoituskertaa. Puolen kuukauden harjoitusmaksu on 12.50 € jäsenille ja 20 € ei-jäsenille

Yksittäinen tuntimaksu on sekä jäsenille että ei-jäsenille 4 €. Poikkeuksista voi sopia seuran taloudenhoitajan kanssa (Timo Sainio). Käytä harjoitusmaksuviitenumeroa maksaessasi.

Otamme vastaan myös Smartumin liikuntaseteleitä ja kulttuuriseteleiltä.


 
Turussa pidettävien seminaarien maksut

Guy Windsor ja hänen seniorioppilaansa Topi Mikkola ja Ilkka Hartikainen vierailevat Turussa säännöllisesti. Kaikkia oppilaita rohkaistaan aktiivisesti osallistumaan seminaareille. Näille opinto-ohjelmaa noudatteleville seminaareille ovat  tervetulleita sekä kaikki THMS:n jäsenet että ei-jäsenet. Viikonloppukurssit kestävät yleensä klo 12.00-14.30 ja 15.30-18.00 eli välissä on tunnin lounastauko. Ilmoittaudu mukaan niin ajoissa kuin mahdollista!

Ilmoittautuaksesi viikonloppukurssille, tai saadaksesi lisätietoja hinnoista, lähetä s-postia Kevin O'Brien’ille: snowcelt(at)gmail.com

THMS:n jäsenet: muistakaa käyttää henkilökohtaista kurssimaksujen viitenumeroa.

Muistakaa suorittaa maksut ajallaan käyttäen oikeaa viitenumeroa!

 

Viikonloppukurssit Helsingin salilla

Nämä kurssit ovat lyhyitä johdatuksia tiettyyn aseeseen tai tyyliin, ja niitä pidetään Helsingin salilla (jossa on myös mahdollisuus yöpymiseen ilmaiseksi). Jos toisin ei mainita, viikonloppukurssit ovat avoimia kaikille eivätkä edellytä aiempaa kokemusta. Aseita ja muita välineitä on mahdollista lainata paikanpäältä.

Suurenna kuvia klikkaamalla niitä.

Hyvin varustettu ja tilava Helsingin sali.

Viikonloppukurssit kestävät klo 11.00-13.30 ja 14.30-17.00 eli välissä on tunnin lounastauko. Ilmoittaudu mukaan niin ajoissa kuin mahdollista.

Ilmoittautuaksesi viikonloppukurssille, tai saadaksesi lisätietoja hinnoista, lähetä s-postia.

 Kevin O'Brien’ille: snowcelt (at) gmail.com

 Helsingin sali: info (at) swordschool.com

 Nämä kurssit ohjaa Guy Windsor

 Hinnat ovat 50 € / 40 € / 30 € (ei jäsenet) / THMS jäsenet / THMS opiskelijajäsenet) per päivä. Ohjeita siitä miten maksaa klikkaa tähän.

Helsingin salilla järjestetään myös vierailevien ohjaajien seminaareja (1-2 päivää). Niiden aikataulu on sama kuin Windsorin ohjaamilla seminaareilla. Ilmoittautuminen suoritetaan samoin kuin muillekin seminaareille, mutta maksu suoritetaan vasta paikanpäällä.

Välineet

Maski-, hansikas-, miekka- yms. asioissa neuvottele seuran varustevastaavan kanssa. Hän neuvoo tilauksen tekemisessä ja maksuissa. Tai voit katsoa Helsingin koulun sivustolta mitä siellä on myytävänä. Paina tästä saadaksesi lisätietoja.

Myös saatavana:

Huomioi, että näitä vaatteita voivat ostaa vain alkeiskurssin suorittaneet henkilöt!

 • THMS T-paita 20 €
 • THMS huppari 30 €
 • SEST T-paita 20 €

Muista käyttää THMS välineviitenumeroa. Tätä käytetään ostaessasi välineitä tai vaatteita THMS:stä, esim. valkoisia THMS:n T-paitoja.

Guy Windsorin kirjoja! Erinomainen hinta-laatusuhde 25 € kappale!

 • Swordsman´s Companion.
 • The Duellist´s Companion.
 • The Little Book of Pushups

 Miekkoja ja muita välineitä on saatavilla myös Helsingin salin kautta.

 Huomio! Neuvottele aina seurasi pääopettajan, varustevastaavan tai seniorioppilaan kanssa ostaessasi miekkoja harjoitustarkoitusta varten!