2 Ajankohtaista


 TYÖN MURROS - SEMINAARI TURUSSA
Save the date: 13.11.  klo 17.30 - 20.00 

MERKITSE KALENTERIIN: 6.10.2018 Rauma: Suomen Akateemisten Naisten Liiton vuosikokous

Raumalla valmistellaan jo reippaasti Liiton lauantaina 6.10.2018 pidettävää 96. vuosikokousta ja samassa yhteydessä järjestettävää Rauman Akateemiset Naiset ry:n 90-vuotisjuhlaa. Vuosikokouksen ajankohdaksi on sovittu klo 13-17, joten Raumalle ehtii halutessaan vasta lauantaiaamuna. Kokouspaikkana toimii SAMK-kampus. Juhlaillallinen alkaa klo 19 ja sunnuntaina tutustumme yhdessä kauniiseen Vanhaan Raumaan klo 10-12.

Olemme kartoittamassa osallistujien määrää kimppakyytiä varten - lähetäthän sähköpostia meille tai voit soittaa hallituksen jäsenille.

Lisätietoa on saatavilla osoitteesta:

http://akateemisetnaiset.fi/6-10-2018-rauma-suomen-akateemisten-naisten-liiton-vuosikokous/

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautua voit 19. syyskuuta saakka täällä.

Vuoden Jäsenteko -palkinnon saaja

Liiton keskushallitus on päättänyt perustaa Liitolle Vuoden Jäsenteko -palkinnon. Ehdotuksen palkinnosta tekivät Liiton jäsentoimikunta ja viestintäkomitea. Palkinto myönnetään ensimmäisen kerran vuoden 2018 vuosikokouksessa.

MIKSI PALKINTO HALUTAAN PERUSTAA?

Tarkoituksena on palkita paikallisyhdistyksiä toimintamuodoista, jotka ovat kehittäneet niiden toimintaa ja joista voisi olla hyötyä ja iloa myös muissa paikallisyhdistyksissä.


LUETAAN YHDESSÄ
Voit ilmoittautua Anu Alaselle tai hallitukselle. 

Vapaaehtoisia suomen kielen opettajia maahanmuuttajaperheenäideille tarvitaan taas lisää innostuneeseen joukkoommeTurun kohteissa ainakin Opetuskoti Mustikkaan Halisissa sekä alkavaan toimintaan Kaarinassa. Tarkempi tarve selviää lähiaikoina kun saadaan tietää opiskelijoiden määrästä ja heidän suomen kielen osaamisen tasostaan.

Huom. aiempaa opetuskokemusta ei tarvita. Kiinnostus kieleen, opettamiseen ja maahanmuuttajasisariemme integroitumiseen suomalaiseen yhteiskuntaan riittää. Tämä työ on osoittautunut erittäin mielenkiintoiseksi ja palkitsevaksi ja tietysti hyvin tarpeelliseksi.
Katso myös netistä luetaanyhdessa.fi valtakunnallisesta verkostosta johon kuulumme.
Jos olet vähänkään kiinnostunut, lähetä s-postilla tietoa kiinnostuksestasi ja kysymyksiäsi.  Otan yhteyttä ja kerron lisää.

Anu Alanen
Turun Akateemisten Naisten Luetaan yhdessä -vastaava

anu.m.alanen@saunalahti.fi
 


Ċ
Turun akateemiset naiset,
23.1.2017 klo 8.27
Comments