Dongeng peter pan dalam bahasa Bosnia

Dongeng peter pan dalam bahasa Bosnia


U području zvanom Edwardian u Londonu živio Wendy Darling sa svoja dva mlađa brata. Njihov roditelj ih je ostavio u kući brigu pripada dama Nana. Na noć kada je gospođa Nana bio odsutan, Wendy Darling probudio čudan zvuk. Zatim je trčala prema zvuku. Videla je dječaka Petra Pana. Wendy je bio iznenađen i pitao ga: "Šta ti radiš ovdje?" "Tražim moja senka" Peter odgovorio. Konačno Wendy pomogla Peter tražiti njegova senka. Nakon pronalaska sjeni, Wendy je šije Peter senka da se drže kao pre. Konačno Peter Pan dobila senka leđa. On se zahvalio na Wendy i obećao da će je opet posjetiti.

"Prije nego što odete morate naučiti koji će letjeti", upitao je Petar Pan. Wendy Darling i njen brat bili su zbunjeni jer nisu znali kako se leti. Onda ih je Tinker Bell pomoć. Ona posuti magic prašine prema Wendy i njen brat. Konačno, tri od njih može letjeti. Uz pomoć Petar Pan, oni su kroz prozor kuće u Neverland.

Wendy i njena braća ostao nekoliko tjedana na Neverland. Oni su živjeli sa gomilom nestale djece. Oni su bili djeca, koji su bili izgubljeni i nikad više pronađen. Postoji Wendy i njena braća igrala sretno s njima. The Lost Children pitao Vendi da je njihova majka. Wendy nije mogao odbiti zahtjev. Nakon toga, ona je postala je voditi brigu. Wendy uvijek priča priču da ih prije odlaska u krevet.

Zla gusar po imenu Kapetan Kuka u potrazi za prisustvo Petra Pana i izgubljene djece. Kapetan Kuka je njihov neprijatelj u Neverland. On je bio osveta protiv Petar Pan, jer je već točno ruku i dao ga krokodilima. Krokodil pojeo tu ruku i sat pripada Kapetan Kuka. Sat je zvonio u utrobi krokodila. To krokodil nastavio da prati ga zakačite nastavlja gdje god je išao. Za mjeseci, kapetan kuke izgledala za svoje skrovište. Nakon dugo vremena, konačno je otkrio skrovište. Onda je počeo da planira da ih uhvatiti.

Nakon toliko dugo stalo Wendy Darling, izgubljeni djeca počela da pate od nostalgije sa pravim porodice. Wendy ih je pozvao da ostane s njom u stvarnom svijetu. Oni su bili veoma sretni i želi da ide s Wendy. Na kraju su svi pitali Petar Pan da ih pusti u stvarni svijet. Na prvi Peter Pan odbio, ali nakon što su prisiljeni ih je dozvoljeno. On je zatražio od Zvončica da način na stvarnom svijetu. Wendy je pozvao Petar Pan da se, "Dođi s nama!" "Ne, nikada neće izaći iz ovoga svijeta i postati odrasle osobe", rekao je Petar Pan. On će ih ostaviti.

Kada su Wendy i izgubljene djece o da ide u stvarnom svijetu, Kapetan Kuka je dolazio. On ih je otet na svoj brod. Tinker Bell koji su preživjeli, rekao je Peter Pan, "Petar, Wendy i ostali su oteli kapetan Kuka!", Rekao je Tinker Bell. Petar Pan je bio šokiran, "moram da ih spasi!", Rekao je Petar Pan.

Peter Pan letio vrlo brzo u gusarski brod da ih spasi. Iznad brodova, Petar Pan vidjela su bili vezani. Sa svojim inteligencija, Petar Pan je zvuk kao sat zazvonio. Zvuk je cijelu posadu uplašio. Mislili su da je krokodil koji su željeli da ih više napadaju. Jedan po jedan, posada je da skoči u vodu. Tada je Petar Pan skočio na brodu da napadnu ostane posade. Konačno Petar Pan je uspio osloboditi Wendy i izgubljene djece. Shvativši da je prevaren, kapetan udice i napali Petar Pan. Zatim žestoka bitka se dogodilo između njih. Oni su se sukobili svoje mačeve na brodu. Peter Pan gurnuo Captain Hook pao u more, a onda Captain Hook pojeo krokodil koji ga je čekao u moru. Na kraju su svi preživjeli od Captain Hook.

Nestala djeca su se predomislili. Oni su htjeli da ostanu u Neverland sa Petar Pan i Zvončica. Tada je Petar Pan je pratio Wendy i njena braća vratila u stvarnom svijetu. Jednom sigurno kući, Wendy zatražio Petar Pan da ostane s njima. Ali Petar Pan ipak je odbio. On je obećao da će posjetiti Vendi ponovo jednog dana.

Artikel sebelumnya :

ovary nutrition capsule


Comments