WVL IC – ronde 4, ploeg 1

Geplaatst 24 jan. 2019 07:32 door Kurt Piceu   [ 24 jan. 2019 07:33 bijgewerkt ]

Na 3 ronden hadden we nog steeds niet gewonnen. 3 maal gelijk gespeeld, ja, maar als ploeg met ambitie om kampioen te worden is dit te weinig. In deze 4de ronde stond het prestigeduel tegen Brugge op het menu. Deze match winnen was het enige wat ons nog een waterkans kon geven om te mikken op de titel.

Waren het de nieuwjaarsrecepties? In ieder geval kwam Brugge met een verzwakte ploeg af. Dit moest onze kans zijn!

Raf gaf het goede voorbeeld. Hij kreeg een ambitieloze Zwarte Leeuw tegen en speelde dit heel netjes. Hij kon druk opbouwen en zwart moest beginnen uitkijken. Maar, zover kwam het niet. Chris blunderde zomaar een stuk weg. 1-0.

Kurt kwam ook goed uit de opening. Hij won een pion en er werd snel afgewikkeld naar een lichte stukkeneindspel. Kurt speelde dit secuur, pakte velden af, ruilde een stuk af en begon Filip in zugzwang te brengen. Filip zag het met lede ogen gebeuren, moest ondergaan en gaf maar op. 2-0.

Harald en Benny hielden elkaar lang in evenwicht. Het spel ging de tijdnoodsfase in en Benny blunderde een stuk weg. 3-0.

Jarid had het niet onder de markt tegen Dirk. Hij won wel een kwal, maar de lopers van Dirk deden hem pijn. Op een bepaald ogenblik, wel al in de snellere fase, kon Dirk waarschijnlijk naar een gewonnen stelling afwikkelen. Gelukkig voor Jarid gebeurde dat niet en kon hij zelf afmaken. 4-0.

Een mooie overwinning! En nu maar hopen dat Izegem en Oostende in de laatste ronde nog struikelen.

 

 

Oostkamp 1

 

KBSK 1

4-0

1

Harald Larsen

-

Benny Todts

1-0

2

Kurt Piceu

-

Filip Van Houtte

1-0

3

Raf Barzeele

-

Chris De Spiegelaere

1-0

4

Jarid Piceu

-

Dirk Van Rillaer

1-0

 

Comments