Skileikgruppa

Nytt fra skileikgruppa

 • Skilektrening på Charlottenlund 20. februar Endelig forhold i løypa og det er meldt mer snø fram til skilektreninga på mandag ❄😀 Vi har trening på Charlottenlund kl 18-19. Ingen smurning under skiene. Hauk og due ...
  Lagt inn 19. feb. 2017, 06:03 av Henrik Romsaas
 • Skøyter i ishallen mandag 13. februar Skilektrening i ishallen mandag 13. februar :) Ta med skøyter og hjelm. Vær ferdigskiftet med skøyter på beina kl 18. Vi leker på isen. Tromsø hockey har trening samtidig, så vi ...
  Lagt inn 12. feb. 2017, 12:43 av Henrik Romsaas
 • Skilektrening 6. februar Skilektrening fra Charlottenlund kl 18, mandag. Ski uten smurning. Førstkommende lørdag er det Tromsø skimaraton - TSKLs største skirenn gjennom året og en svært viktig inntektskilde for klubben. Lite snø gjør ...
  Lagt inn 5. feb. 2017, 09:03 av Henrik Romsaas
 • Hopping i Grønnåsen mandag 23. januar Mandagens skilektrening blir en spesialutgave; i samarbeid med Tromsø skiklubb hopp blir det hopping på hoppski i småbakken i Grønnåsen hoppsenter. Hoppklubben låner ut hoppski med vanlig binding - bruk vanlige ...
  Lagt inn 22. jan. 2017, 01:08 av Henrik Romsaas
 • Skilektrening på Charlottenlund 2. januar Godt nytt skiår til skilekgruppa og foreldre. Vi starter opp med skilek på Charlottenlund mandag 2. januar kl 18-19. Ingen smøring på skiene. Det gledes!
  Lagt inn 1. jan. 2017, 07:55 av Henrik Romsaas
Viser innlegg 1 - 5 av 117. Vis mer »

Om treningsgruppa

Skileikgruppa er for barn født i 2010-2011. Gjennom lek og moro får barna trent opp skiferdigheter, blir kjent med hverandre og legger grunnlaget for skiglede livet ut! 
 
Fram til snøen kommer har vi barmarkstrening med utgangspunkt i området ved Tromsø skistadion / grusbanen på Templarheimen.
 
Vi trener og leker med allsidige spenst-, hurtighets- og koordinasjonsøvelser som barna liker. Skitrening skal være gøy - også på barmark! Gjennom skileiktreningene øves barna på balanse, tyngdeoverføring, utholdenhet og spenst uten at vi ensidig fokuserer på teknikk på trening.
 
Treningstider
Vi har treninger mandager fra kl. 18 til 19 og starter opp 17. oktober i 2016. Vi tar opp barn på skileikgruppa gjennom hele høsten og vinteren. For innmelding se lenke til venstre "Bli medlem".
De som skal være med i treningsgruppen og som ikke allerede er medlem i klubben skal meldes inn som medlem på minidrett.no. Det anbefales familiemedlemskap om familien har to eller flere barn i klubben. 
 
Vi ønsker at foreldrene i utgangspunktet er tilstede på treningene og at noen er med som hjelpere på de ulike aktivitetene ved behov.
 
Trenere


Foreldrekontakt:
Renathe Rismo

renatherismo(a)hotmail.com

Tlf. 91766855


Renn
På nyåret deltar mange av barna også på onsdagsrenn i regi av skiklubbene i Tromsø. Disse rennene foregår i Tromsdalen, på Tromsø skistadion og på Storelva skistadion. Det er opp til den enkelte familie å avgjøre om en ønsker å delta på onsdagsrennene - og om en går med eller uten tid. Mange av barna deltar også på 2-3 sonerenn i løpet av vinteren. Sonerenn er åpent for barn f.o.m det året de fyller åtte år. Noen ganger arrangeres det renn for mindre barn i forkant av sonerennet.


Undersider (1): Nyheter Skileikgruppa
Comments