06-07 Gruppa


Nyheter

Gruppen trener mandager kl. 18.00-19.15. Om ikke annen beskjed er gitt møter vi ved Skihuset. Fra oktober trener vi også onsdager.
Om treningsgruppa

Velkommen til skitrening for barn født i 2006 og 2007. På skitreningene ønsker vi å lære barna å gå på ski gjennom allsidig trening på barmark og på snø.

Treningene består av mye lek med fokus på spenst, hurtighet, styrke og koordinasjonsøvelser som barna liker. Gjennom skileik øves barna på balanse, tyngdeoverføring, hurtighet og utholdenhet uten at vi ensidig fokuserer på teknikk på trening. Så vi har det artig på trening! 
Vi ønsker gjerne at foreldrene er tilstede på treningene og at dere er med som hjelpere på de ulike aktivitetene.

Treningsgruppa består av nesten 40 ivrige gutter og jenter som møter opp ved Skihuset på Templarheimen hver mandag kl.17:55. Treningene starter 1800 og varer til ca 1915. 

I oktober starter vi med to treninger i uka, mandager og onsdager. Når det blir skiføre gjennomfører vi med klassisk og skøyting annen hver uke frem til onsdagsrennene begynner.

Vi ønsker at flest mulig i gruppa vår er med på onsdagsrennene da det gir god erfaring i det å gå renn i en uhøytydelig ramme. Vi legger til rette for at de som er med fra gruppa vår gruppa vår starter samlet på slutten av rennet, da det gir best forhold for løperne. Vi melder derfor på i samlet flokk.

For at vi skal få mest mulig ut av treningene er det viktig at dere stiller med skiene smurt ferdig før trening, spesielt på de klassiske øktene/ukene. Det sendes ut smøretips foran hver trening og vi trenere kan hjelpe til før treningen.

Vi oppfordrer alle til å melde seg på renn i nærområdet til vinteren, såkalte sonerenn eller kretsrenn. Se terminlista her. Dette er renn mange fra gruppa er med på, og alle får premie. Det er sosialt å være med, og vi vil prøve å hjelpe med smurning og trenene vil prøve å følge opp løperne underveis i løypa.

Tenker dere på om skitrening kunne være en fin aktivitet, er det bare å møte opp på trening. Om det fenger melder du barnet ditt på treningsgruppa her og registrere som medlem i klubben her.

Trenere:

Morten Gammelgård Pedersen
mortengp@yahoo.com
Tlf 98 85 11 33

Hans Thomas Brox
broxene@online.no
Tlf 41 46 17 72

Kristian Olsen
Treningsgruppen har egen Facebookgruppe: «Tromsø Skiklubb Langrenn gr 11-12 år»

Treningstider:
Mandager kl 1800-1915
Onsdager kl 1800-1915 (start i oktober)

Oppmøte ved skihuset 1755, eller ev annet sted/tid etter beskjedComments