Om TreTrim

TreTrim
Schønings gate 3B, 0356 Oslo
Org.nr. 997 776 550
Innehaver: Emil Aanensen

TreTrim, etablert av Emil Aanensen i Ullevål Hageby i januar 2012. Bedriften tilbyr profesjonell beskjæring og pleie av frukttrær i hager og parseller i Oslo og omegn. Tilbyr også klipping/beskjæring av hekker og busker. 
TreTrim kan på forespørsel, også tilby ulike kurs innen fruktdyrking for grupper av hobbydyrkere med egen hage eller parsell.
TreTrim gir råd innen gjødsling og plantevern sv frukttrær og bærbusker.


Faglig kompetanse og bakgrunn 
Jeg er oppvokst på gården Instanes i Hardanger med lang tradisjon innen fruktdyrking. (Epler, pære, plommer, jordbær og moreller). Har erfaring med stell av frukttrær i alle aldre, helt fra nyplantet pisk, til 60 år gamle trær. Har erfaring med forming, beskjæring og stell av treformene; "kroneform", "spindelform" og "slank spindel". (Se siden "Beskjæring" for mer om treformer).
 
Jeg har arbeidet som rådgiver for yrkesfruktdyrkere i Hardanger, som Fylkesgartner ved Landbruksavdelingen i Oslo og Akershus og har flere års erfaring fra Planteforsk og Bioforsk. Jeg er utdannet produksjonsgartner fra Statens Gartnerskole Hjeltnes i Ulvik og senere studier fra UMB (Universitetet for Miljø- og Biovitenskap på Ås).
 
Comments