Prospekt (NB! Under utvikling)

Stedet du bare har drømt om og som egner seg til mange formål. VILLA-KLM, et stort hus med plass til mange, 600 kvadratmeter på en 3 mål store eiendom med stort svømmebasseng, utegrill, rik vegetasjon av sydlandske planter og et fullt utstyrt hus med plass til opp til 20 personer eller og mer. 
MÅLGRUPPE:
Her kan du ta med venner, familie, legge bedriftens ledersamling eller styremøte, dra på studietur eller holde kurs og konferanser i mindre målestokk. Studiegrupper, språkopplæring, møter, ekskursjoner, studiebesøk, sight-seeing kan være interessante aktiviteter, eller kanskje vil du her gjøre ferdig manus til din siste bok. Alle formål kan kombineres med alt det Spania har å by på. Vi kan også gjennom vårt nettverk på stedet formidle interessante kontakter som kan bidra til å gjøre oppholdet til en opplevelse eller til en kunnskapsgivende tid. Det finnes en rekke muligheter i distriktet, alt fra behagelig strandturer til fjellklatring eller kick-off arrangementer, kombinert med uteliv både i Alicante og Benidorm med alle sine tilbud, eller kanskje helst lokalbyen Villajoyosa, med sin flotte "gamleby" og en fantastisk strandpromenade. Her bør være noe for enhver smak. Vi er behjelpelige så langt det er mulig. 

EIER:KLM-LAHNSTEIN A/S
Kjærre, Lahnstein, Mjaaseth
ADR. I NORGE:KLM-Lahnstein A/S
v/Jan Harald Kjærre
Gamle Mosvold vei 8
4550 Farsund
Telefon: 38 39 32 03
Telefaks: 38 39 32 04
Mobil: 90 09 84 60
                                E-mail: kjaerre@online.no
                        Besøk ellers vår hjemmeside: www.klm-lahnstein.com 

ADR. I SPANIA:Atalaies 16
03570 Villajoyosa
Alicante
Spania
Internet: Tilkobling til internet er under arbeid


STED: 
Villajoyosa, en liten idyllisk by på Costa Blanca-kysten, 4 kilometer fra Benidorm og ca. 3 mil fra Alicante. Beliggende i landlige omgivelser med vakker utsikt til Middelhavet. Ca. en mil unna finner en Al Faz del Pi, som er kjent for sin store koloni med norsk bosetting. Altea, som også ligger i umiddelbar nærhet er det stedet hvor mange norske kommuner ønsker eller planlegger utbygging av serviceleiligheter. Solgården ferie- og helsesenter, Reuma-Sol og Sagenehjemmet sykehjem ligger i området. Det går ofte direkte fly fra Gardemoen til Alicante. 

KAPASITET: 
Nå står utbyggingen og opprustningen av huset ferdig og kapasiteten er økt til:
- hovedetajse: 4 dobbeltrom med egne bad - underetasje: 4 dobbeltrom med egne bad, 1 dobbeltrom uten bad og 3 enkeltrom uten bad.
Totalt har huset 10 baderom med toalett og dusj, evt. badekar 

TOMT:
 En 3 mål stor eiendom med uteareal bestående av bl.a. stort svømmebasseng, eksotisk vegetasjon med palmer, kaktus, appelsintrær, sitrontrær, drueranke, utegrill i et miljø preget av god atmosfære. Tomten gir muligheter for ulike uteaktiviteter, og den er også velegnet til mindre konferanser/kurs/møter i nærheten av bassenget. 

HUS: 
Hovedetasje: 
Selve huset består av to etasjer. I hovedetasjen ligger den store stuen med egen bar, sittegrupper og TV. Denne er atskilt fra en romslig spisestue med forheng som kan trekkes til side. Kombinerer en spisestue og stue vil en få god anledning til å benytte dette som møterom/konferansesal. Helt nytt kjøkken som er godt utstyrt. Her finner en også eget vaskerom og separat bad/toalett. 
De fire soverommene i hovedetasjen er alle to-sengs rom av høy standard med eget flislagt bad, tre av rommene har dessuten eget omkledningsrom. Utenfor soverommene skjermer en egen korridor alle rommene mot kveldssol. På verandaen kan du nyte kveldssolen og utsikten til Middelhavet. 

På bakkenivå: 
Finner en et familierom for 5 personer med tilhørende bad, også regnet som dobbeltrom. Videre er det også lagt inn et dobbeltrom og et enkeltrom her. Det er til jul 2006 ferdigstilt ytterligere 3 dobbeltrom med egne bad, samt to nye enkeltrom uten bad i denne etasjen. For rom som ikke har eget bad, er det separat bad som benyttes av disse rommene. Videre er det i denne etasjen et romslig kjøkken som kombineres med spisestue og som videre går over i dagligstue. I dette området finnes en egen peis. I denne etasjen finner en også kontoret. Utenfor er det mange fine og rolige plasser i koselige omgivelser og du kan selv smake på appelsinene eller hente sitronene direkte fra trærne. 

Til sammen består huset av en boligflate på ca. 600 kvadratmeter. 

BESPISNING:
Ønsker du å stelle for deg selv, byr huset på gode anledninger til dette både i kjøkkenene i husets to etasjer, så vel som på utegrillen. Du kan kombinere dette med middag på de innbydende strandrestaurantene i nærheten. Vi har også mulighet til å formidle kontakt med egen kokk som kan lage maten på stedet. 

HELSE: 
Vi har kontakt med norsk lege i området og det er tilgang til norsk hjemmesykepleie for de som måtte ha behov for det. Det norske konsulatet i området ligger dessuten like i nærheten, i Benidorm. 

STRENDER: 
En spasertur kan bringe deg til Middelhavet og stille rolige klipper, men en kort kjøretur eller sykkeltur unna ligger de behagelige sandstrendene i fiskelandsbyen Villajoyosa (oversatt: gledens by), eller man kan ta turen til Benidorm eller Cala Finestrat der du også vil kunne oppleve et yrende badeliv. 

LEIEBIL: 
Vi har avtale med leiebilfirma, som tilbyr gunstige ordninger for leie av bil. Du kan få bilen brakt til boligen eller den kan hentes på flyplassen i Alicante og leveres der ved avreise. Leiebil gir deg gode muligheter til å dra fordel av alle de historiske, kulturelle, naturmessige og opplevelsesmessige ting som distriktet er så rikt på. Dette vil du finne nærmere omtalt i ulike brosjyrer, eller ved å kontakte oss. 

STUDIER/KURS: 
Selve huset gir gode muligheter til kurs/konferanser/studier både innendørs så vel som utendørs. Vi kan også formidle kontakter, gjennom vårt nettverk på stedet, muligheter for befaringer og studier både innenfor skoleverket, helse- og sosialtjenesten, spansk-opplæring av norsk/spansktalende, forelesninger om kultur, historie og mye annet. 


Comments