Ultima hora

Ja començen a arribar les fotos!Ja tenim penjades les classificacions 

             


Arribada dels guanyadors de la primera edició de la 
Cursa Rasquera-Tortosa

Ahmed El Qayed (UEC TORTOSA)


Elena Ferreres (UEC TORTOSA)


Arribada dels guanyadors de la Marxa

Lhoussain Abaghad (UEC TORTOSA)
Com seguir la cursa: 

Les millors zones de seguiment de la cursa, amb accés amb vehicles son les següents: 

  • Font de Murria-Cosp Km 6,5 

Accés des de la carretera de Rasquera al Perelló (TV-3022) Km 16,6. Venint de Rasquera, pista asfaltada a la dreta, sense cap indicador, a uns 800 m. bifurcació asfaltada, seguir sempre per la dreta. El camí està asfaltat fins a un 800 m. abans de l’avituallament 

  • Xeta-Cabrafreixet km 16,6 i 18,4 

Accés des de la carretera de Rasquera al Perelló (TV-3022) Km 7,2. Venint de Rasquera, pista asfaltada a la dreta (indicat Pintures Rupestres), seguir uns 2 km fins desvio a l’esquerra (camí de terra -indicat pintures rupestres), seguir 600 m. i desvio a l’esquerra, segui pista que puja al morral l’avituallament està a 1,5 Km i d’aquí fins al Coll de Xeta 2 km. Aquesta zona es la més cremada per l’incendi. 

  • Pouet de l’Amoros-Parc Eòlic km 23, 24 

Es pot accedir des de la població de Bitem situada a uns 5 km de Tortosa. A l’entrada del poble segui pista a l’esquerra direcció al cementiri, Mas de Lledó i Parc Eòlic 9 km de pista asfaltada. 

També es pot accedir des de la zona de l’Alentar-Coll de l’Alba, per pista de terra (4x4). 

  • Alentar-Coll de l’Alba-Creu de Coll Redó Km 28, 33 i 34 

L’accés es per dins de Tortosa, seguir indicadors de l’Hospital Verge de la Cinta, fins la rotonda d’accés, aquí continuar recte, zona de xalets fins, Ermita de Mig-Camí i Ermita de Coll de l’Alba (avituallament), des de aquí es pot continuar per pista asfaltada fins la zona de l’Alentar (parc Eolic) i per pista de terra fins la Creu de Coll Redó. 


Un lloc molt interessant per veure la cursa es la Creu de Santos Km 11, l’accés es a peu des del Balneari de Cardó, 45 minuts aproximadament.


Demà mateix començarem a marcar els 15 km finals i diumenge si es possible els 11 km inicials, durant la setmana, quan tinguem permís per accedir a la zona, marcarem la zona intermitja, aproximadament de Cardó fins a Cabrafreixet.
Hem calculat que la zona afectada deuen ser uns 10 k, per tant l’únic que hem de fer es gaudir dels 32 restants, que son molts. 
Ànim i endavant, us esperem el diumenge 27 de maig a la Rasquera-Tortosa.