Prezentare Birou Traduceri

Buna ziua,

Inainte de toate este bine sa ne cunoastem.

Numele meu este Dragos Cazac.

Detin autorizaţia de traducător-interpret (nr. 24652) de limba germană eliberată de Ministerul Justiţiei. Birou personal de traduceri se afla in Bistrita.

Ce ma recomanda sunt cei peste 12 ani de studiu al limbii germane ca si limba materna. Sper sa devin partenerul dumneavoastra, oferindu-va servicii profesioniste de traducator / interpret de care aveti nevoie.
Avantajele dumneavoastra in conlucrarea cu mine:

Germana / Romana (traduceri, servicii de interpret)

  •   Ofer traduceri legalizate si va insotesc ca interpret in intalnirile de afaceri pe care le aveti pe teritoriul Romaniei, Germaniei, Austriei, Elvetiei sau in orice alta tara unde limba germana este vorbita. 

Toate limbile!

  •   Pe langa activitatea mea, axata pe limbile Germana/Romana, prin colaborarea cu alte birouri profesioniste de traduceri din Bistrita, cu care am dezvoltat o relatie solida, bazata pe incredere, va putem oferi traduceri pentru numeroase alte combinatii de limbi.

Rapiditate

  •    Datorita mijloacelor de comunicare moderne (Internet, posta rapida), durata de prelucrare a comenzilor este foarte mica. Traducerile legalizate ajung in orice colt al Romaniei de pe o zi pe alta.

Calitate la preturi competitive!

  •    Cand traduc pentru clienti din Germania, nu trebuie sa virez TVA-ul la stat si astfel preturile pe care vi le propun sunt interesante pentru dumneavoastra.

Competenta in domeniul tehnic  

  •    Datorita experientei dobandite prin lucrul pentru companii germane in tot acest timp, limbajul tehnic in uz in Germania imi este absolut familiar.

  Sper ca ma veti contacta cat mai curand posibil pentru a incepe o colaborare !
Doresc sa castig clienti de baza in randul autoritatilor administrative, notarilor publici, avocatilor, companiilor industriale dar desigur ca si persoanele particulare sunt binevenite.
Avantajele colaborarii cu biroul meu:
  • Tarife avantajoase (negociabile corespunzator volumului comenzii, dificultăţii traducerii, timpul în care trebuie înapoiată traducerea)
  • Servicii profesionale de traducere
  • Seriozitate
  • Maxima operativitate si comunicare rapida prin e-mail, telefon sau orice alta forma avantajoasa ambelor parti.
  • Elaborarea traducerii in formatul dorit de dvs (traducerea poate fi livrata tiparita, in format electronic pe diverse suporturi, prin e-mail sau fax, etc)

Contact:

Punct de lucru:
Strada Tarpiului, nr. 12,
420062 Bistrita
Tel: 0723.380.418
Fax: 0363.811.514
e-m@il: cazac.dragos@gmail.com

Punct de lucru ocazional:
Strada Alexandru Odobescu, nr. 9, Bistrita

Program:
L-V: 09:00 - 17:00
S-D: liber


Sediu secundar Birou traduceri Bistrita Cazac Dragos, str. A. Odobescu nr 9
Comments