TRACTARI AUTO PRAHOVA - 0747 AJUTOR

 Web: TractariAutoPrahova.ro
 E-Mail: office@tractariautoprahova.ro 
 Telefon: 0747 AJUTOR

 Servicii complete de Tractari Auto Non-Stop pentru:
  • orice tip de autoturism
  • autoturisme noi, second hand sau avariate
  • atv-uri, motociclete si scutere
  • autovehicule de marfa
  • autoutilitare
  • utilaje de mare tonaj - pe trailerAsistenta rutiera si tractari auto Ploiesti
in maxim 10 minunte!

Oferim non-stop gama completa de servicii: asistenta rutiera, tractari auto, transport autoturisme pe platforma si diverse remorcari auto in/din sau spre Ploiesti. Din serviciile noastre, subliniem ca putem asigura servicii de reparatii minore la fata locului; Deasemenea, daca este cazul, asiguram transport de persoane la destinatia ceruta si oferim parcare in parc auto cu paza (in Ploiesti).

Profesionalismul si calitatea serviciilor se regasesc si in timpul incarcarii pe platforma si descarcarii autovechiculelor - Aceste manevre se fac in conditii de maxima siguranta, iar pe intreaga durata a tractarii auto, autoturismul tractat este asigurat.


Servicii de tractari auto Prahova
in maxim 30 minunte!

Serviciile de tractari auto descrise mai sus sunt valabile pentru intreg judetul Prahova. Astfel, venim in ajutorul dvs. oriunde va veti afla.

DN 1 (Ploiesti-Bucuresti), DN 1A (Ploiesti-Brasov), Varianta de centura Ploiesti, Valea Prahovei, Cheia, Sinaia, Ploiesti-Targoviste, Ploiesti-Buzau, Valeni de Munte, Campina, Urlati, Mizil, Boldesti-Scaieni, Slanic, Comarnic, Plopeni, Baicoi, Breaza, Azuga, Paulesti, etc.


  Asiguram, bineinteles, si tractari de autoturisme noi, second hand sau avariate, din si spre alte orase si judete din Romania. Non Stop.


Contracte pentru tractari auto
profesionalism si eficienta!

Borg Serv SRL este cea mai importanta companie dedicata tractarilor auto din Ploiesti

Incheiem contracte de prestari servicii - tractari auto - cu compani din Prahova (si nu numai) pentru parcul auto - autoturisme, autovehicule de marfa, autoutilitare si utilaje de mare tonaj. Deasemenea, suntem interesati de orice colaborare in domeniul tractarilor auto.

Pentru detalii va rugam sa completati formularul de contact