Tractari atuo Bucuresti 0724.053.043

Suntem o firma de tractari auto din Bucuresti infiintata pentru a veni in sprijinul dumneavoastra cu servicii moderne de tractari auto, asistenta rutiera si transport auto sau utilaje. Am investit in training, echipamente si oameni de calitate pentru a oferi servicii de tractare pentru situatii neprevazute sau pentru transport auto in siguranta. Toate acestea cu costuri minime pentru dumneavoastra, facturile eliberate de noi pentru tractari auto fiind decontate de catre firmele de asigurari.Suntem printre cei mai ieftini de pe piata, si avem convingerea ca serviciile noastre de tractari auto, sunt de cea mai buna calitate. Ne gasiti non-stop la telefon 0724.053.043


Tractari Auto

Tractari auto Bucuresti Tel: 0724.053.043 .............

Apelul dumneavoastra constituie o prioritate pentru noi. De aceea in 2010 Tractari24 va incerca sa raspunda in cel mai scurt timp posibil solicitarii dumneavoastrapentru tractari auto. Indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am antrenat pentru a fi pregatiti in orice clipa pt a veni in ajutorul dumneavoastra.Experienta noastra in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune firme ce ofera servicii de tractari auto din Bucuresti. Scopul nostru este de a reduce la minim daunele post accident si de a va conduce in siguranta in locul dorit si indicat de dumneavoastra.

tractari bucuresti, tractari auto bucuresti, tractari auto tractari auto, tractari,tractari non stop, tractari auto bucuresti,tractari bucuresti

tractari bucuresti, tractari auto bucuresti, tractari auto tractari bucuresti, tractari auto bucuresti, tractari auto

Asistenta rutiera NON-STOP: 0724.053.043

Transportam autoturisme la centrele REMAT

pentru programul RABLA 2011

Tractari auto Bucuresti, prin serviciul de asistenta rutiera este la dispozitia dumneavoastra cu tractari auto non stop pentru a va veni in ajutor in cazuri de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea pe parcursul calatoriilor dumneavoastra cu autoturismul. Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in Romania si pe teritoriul UE la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

  • Tractari auto si asistenta rutiera Bucuresti.
  • Transport utilaje si mini incarcatoare tip BOBCAT.
  • Asistenta rutiera in Bucuresti non-stop.
  • Transport auto la REMAT
  • Extragere carburant in caz de alimentare gresita.
  • Towing service.

Atentie servicii de cea mai buna calitate

Tel: 0724.053.043

Firma specializata de tractari auto, va sta la dispozitie la orice ora din zi sau din noapte,cu servicii complete de tractari automobile, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe teritoriul Uniunii Europene. Va oferim servicii de tractari pentru autoturisme , tractari autoutilitare tractari autovehicule de marfa transport autoturisme pe platforma remorcare autovehicule.

Tractari auto WWW.TRACTARI24.RO servicii de TRACTARI AUTO BUCURESTI, Romania si U.E. Oferim tractari auto pe autoplatforme in deplina siguranta. Punem la dispozitia dumneavoastra TRACTARI AUTO pentru: autoutilitare, utilaje, camioane, motociclete, motociclete, atv-uri, scutere. Tractari Bucuresti, Tractari Auto avariate, Tractari Auto NON STOP, Asistenta rutiera Bucuresti, Tractari, remorcare auto, Transport Auto. Tractari Auto Bucuresti va sta la dispozitie pentru Tractari Auto si transport utilaje cu masa de pana la 3 tone pe intreg teritoriul tarii. Autovehiculele transportate beneficiaza de asigurarea noastra tip CMR in valoare de 25 000 euro, pe toata durata transportului pe autoplatforma.

 

TRACTARI AUTO BUCURESTI