Hem

 Bilden är tagen sommaren 2008 om jag minns rätt och föreställer alltså innehavaren av denna sida. Vad jag ska använda den här hemsidan till har jag inte en aning om, men det ger väl sig så småningom.

                                                                                                                             

                
 
 Rubriken "Min mormor" hittar du under bilden av Minna. Läs hur rotemannen fann min mor i kvarteret Rosen.
 
 
 
 
 
 
Så här bekymrad ser jag inte ut i vardagslag, men inte heller går jag och smajlar ständigt och jämt. Men det verkar som om jag hade något problem att lösa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                Thorleif Hellbom 85 år den 1 april 2009
 
 
 
 
Måndag och vanlig vardag, första mellandagen. Vad ska den användas till? Gå på rea? Men jag behöver inget. Jo, färgpatroner till skrivaren, men det får nog vänta tills nästa år. Kanske går jag ut och plåtar Söders äldsta stenhus uppe i Klevgränd - från 1500-talet - och portalen till gamla Dillis och den nya gatuskylten Högborgsgatan. Varför denna omdöpning? Om du inte har 
något bättre för dig  titta då in till "Stockholm berättar" på http://hellbom.wordpress.com
 
 
 Numera får jag inte så många julkort men det finaste i år ligger här ovan. Det är från Minna, det yngsta barnbarnet. Som
synes är hon påverkad av amerikanskt julfirande. Det är alldeles tydligt en ren som drar en släde med julklappar över himlapällen. Det ska vara åtta renar egentligen, men papperet räckte väl inte.
Här nedan är konstnärinnan själv på ett inte helt dagsfärskt fotografi.
 

 
 
 
 
 
 
 

Underordnade sidor (1): Min mormor
Comments