Welkom bij To Ryu Jujitsu 

To Ryu Jujitsu is een moderne krijgskunst die de beste elementen uit verschillende krijgskunsten combineert. Naast de gevechtstraining word er ook veel aandacht besteed aan de psychologie van geweld en hoe je hier meer kunt omgaan. Ons moto is: "voorkom geweld ten alle tijden maar wees berijd om je zelf te verdedigen".

Veel van onze trainingen vinden buiten plaats daar wij geloven dat meeste conflicten daar plaats vinden. Daarnaast is buiten zijn in onze optiek gezonder dan altijd maar in een gymzaal te trainen. 


Wie trainen wij ?

Wij helpen mensen die vinden dat zelf verdediging en kennis van fysiek en mentaal geweld een onderdeel van je ontwikkeling zou moeten zijn. 
Door ze bekent te maken met een zeer ruim arsenaal van  technieken en vaardigheden die je mentaal en fysiek wapenen tegen situaties als een vervelend verbaal conflict tot fysiek geweld. Naast de serieuze zelfverdedigings aanpak zullen er ook hier en daar dingen getraind worden omdat ze leuk zijn of er spectaculair uitzien. Ook zul je door de deze specifieke vorm van lichaamsbeweging een betere algehele conditie en beweeglijkheid krijgen. 

Kort om To Ryu Jujitsu is een leuk en veelzijdig systeem met een groot scala aan vaardigheden die je kunt leren.