Ajankohtaista

Torkk


Postituslistat (jäsenille)

torkk (Tornion Kennelkerhon tiedoitteet)
agility (agilityharrastajien tiedoitteet)

Jos haluat liittyä postituslistalle, lähetä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen:
yllapito (at) tornionkennelkerho.net. Myös listalta poistopyynnöt samaan osoitteeseen. Mainitse viestissäsi mitä postituslistaa viestisi koskee.Tornion Kennelkerhon matka- ja menestysstipendit
Viikottaiset ryhmäpaikat


Ryhmäpaikan säilyttäminen ohjatuissa ryhmissä vaatii harjoitteluoikeuden voimassa oloa ilman taukoja! Jos pidät harjoittelumaksussa ”maksamattomia” kuukausia, niin menetät aiemmin myönnetyn/ myönnetyt ryhmäpaikat. Em. asia on vahvistettu johtokunnan ja jaosten yhteiskokouksessa syyskuussa 2013. Juoksuiset nartut voivat osallistua harjoituksiin juoksuhousut jalassa. Ryhmissä treenaavan on myös ja ilmoitettava harjoituksista poisjäännistä omalle koulutusohjaajalle sekä kerättävä talkoopisteitä seuraavaa harjoittelukautta varten.

Huolehdithan itse harjoittelumaksujen voimassa olosta ja ilmoitat maksusta heti avainvastaavalle. Harjoittelumaksu on maksettava ennen edellisen maksukauden päättymistä. Torkkin koulutusohjaajien ei tarvitse maksaa erillistä harjoittelumaksua. Tarkemmat tiedot harjoittelumaksun maksamiseen.


Seura- ja palveluskoirajaos


Näyttelyharjoitukset vkosta 9 lähtien

ma klo 20-21 ja pe klo 17-18


Hakukaavake tokoryhmiin

Hakemukset, säännöt - sivuilla

Agilityjaos