Bine aţi venit!

Stimaţi vizitatori,

Bine aţi venit pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" Oradea. Prin prezentul site ne adresăm tuturor cadrelor didactice şi studenţilor, în general tuturor acelor persoane care, într-un fel sau altul au contact cu fenomenul educaţional şi îşi doresc îmbunătăţirea calităţii învăţământului românesc. Astfel, principalele obiective pe care site-ul îşi propune să le îndeplinească sunt reprezentate de promovarea modelelor de bună practică în educaţie, respectiv de prezentarea activităţilor pe care Asociaţia mnoastră le va realiza în acest sens.Vizitatorii vor avea posibilitatea să acceseze cursurile incluse în oferta educaţională a Asociaţiei, dar şi celelalte activităţi spăecifice educaţiei non-formale pe care ne propunem să le realizăm.
Modalitatea de utilizare a site-ului este extrem de simplă. În partea din stânga a paginii veţi găsi butoane cu trimitere la diversele cursuri / evenimente aflate în desfăşurare. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi "click" pe butonul care vă interesează. De asemenea, ne propunem ca, activităţile care nu mai sunt de actualitate, dar rămân importante, să le arhivăm sub forma unor documente ataşate pentru a putea fi consultate ulterior de toţi cei interesaţi.
Totodată, acest site se doreşte a fi şi o modalitate interactivă de a comunica cu dumneavoastră. Orice mesaj doriţi să ne transmiteţi este binevenit, deoarece credem că numai împreună ne putem perfecţiona activitatea. De aceea, vă invităm să folosiţi cu încredere adresa de e-mail oficială a Asociaţiei - topformalis@gmail.com sau telefonul preşedintelui acesteia (conf.univ.dr. Valentin Cosmin Blândul) - 0745 267047. Vă aşteptăm opiniile cu interes!

Vă dorim mult succes în activitate!