Főoldal

Kedves Látogató!

Ezen az oldalon a Tóparti Gimnázium közösségi szolgálattal kapcsolatos dokumentumait találja.

Szerződés-minta (Megállapodás_séma_Tóparti) a 2020-2021-es tanévre.
(Érvényes 2020. szeptember 1-től 2021 augusztus 31-ig)
Kérjük, ezt használja! A szerződéseket tanévenként megújítjuk!

Azon szervezetek listája, amelyekkel az idei tanévben érvényes szerződésünk van. (Partnereink)
(A szerződések többsége csak augusztus 31-ig érvényes, az új tanévre új szerződés kell!)

Jelentkezési lap a 2020-21-es tanévre.
Információk a szerződéskötéssel, a nyári munkavégzéssel és a beadandó beszámolóval kapcsolatban.


A közösségszolgálati naplót a diák köteles az osztályfőnöke által meghatározott időpontra behozni az iskolába, visszamenőleg ugyanis nem tudjuk igazolni az órákat!

A dokumentumok alatt, a megjegyzések rovatban találhatóak azon szervezetek elérhetőségei, ahol egyenként kell bejelentkezni. Ezek többsége egész évben fogad diákokat. A szerződéseket tanév elején aktualizálni kell, a folyamatban levő szerződés-megújításokról az iskolai koordinátor tud felvilágosítást adni az iskolában vagy a kozszolgalat.toparti@gmail.com
címen.

A közösségi szolgálat egyik célja, hogy önállóságra neveljen. Első lépésként javasoljuk, hogy keressék a lehetőségeket a saját lakóhelyen, előző oktatási intézményekben, egyházi, sport vagy kulturális közösségekben! Ha megfelelnek az előírásoknak, szívesen szerződést kötünk velük.

Az interneten javasoljuk a http://fehervariprogram.hu/ oldalt, (jelentkezni lehet e-mail-ben az onkentes@fehervariprogram.hu címen), az állatbarátoknak a HEROSZ-t (http//:fehervariallatotthon.hu)

Lehet dolgozni országos szervezeteknél, pl. a Vöröskeresztnél, katasztrófavédelemnél vagy közművelődési és oktatási intézményekben: művelődési házakban, könyvtárban, óvodában, iskolában.

Civil szervezetekkel is köthetünk szerződést.
(Ha a fogadó szervezet szerepel a https://birosag.hu/civil-szervezetek-nevjegyzeke  oldalon, akkor biztosan civil szervezet).

Szerződés nélkül is részt lehet venni országos akciókon, ilyen pl. a 72 óra kompromisszumok nélkül, információk: https://www.72ora.hu/

A dokumentumok között is vannak munkalehetőségek! Rendszeresen hirdetjük is az aktuális lehetőségeket, a füzet a könyvtárban a kölcsönző pulttal szemközti polcon található.