TooBass Quartet

 

TooBass Quartet neix en el si de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) realitzant nombroses audicions dintre l'àmbit acadèmic. A principis del curs 2006/2007 sorgeix la iniciativa del grup de fomentar i difondre l'ús de la tuba, així com donar a conèixer la seva música i les seves possibilitats a través de la música de cambra fora les aules.

 L'escàs repertori original amb el qual conta aquesta atípica formació genera que el grup hagi de realitzar multitud de transcripcions, així com afavorir la potenciació d'un nou repertori mitjançant la producció pròpia i l'encàrrec d'obres. En aquest afany d’ampliar el repertori original el quartet ha tingut l’honor d’estrenar obres de compositors de renom com Albert Guinovart o Ximo Cano, entre d’altres.

 

El quartet ha actuat a les Illes Balears, Catalunya i Comunitat Valenciana participant en diversos cicles de concerts entre els quals destaquen el de “Sa Nostra”, J.J.M.M de Vinaròs, els concerts de l’Acadèmia, Clàssica als Parcs, etc...

 

El conjunt actualment està integrat per Aida Beltrán i Víctor Ferragut (Bombardí) i per Carles Lorente i Óscar Senén (Tuba).