la història d'una aventura col·lectiva


espai on hi anirem anotant les petjades que anem fent per avançar en la difusió del "barreig, la mixtura i la concòrdia" a partir de la música i la poesia...

 

Maig

divendres dia 4 - acte institucional de signatura del document de "drets i deures" en relació al CD "vivim en el barreig i la mixtura"

7.5.07


extret del  Diari de Cubelles
















Diari de Cubelles/fotos arxiu Diari de Cubelles




Acte institucional Ajuntament de Cubelles

Agraïment als artistes i col-laboradors projecte CD Vivim en el Barreig i la Mixtura


Amb la assistencia de una força presencia de públic es va iniciar l´acte escoltant la interpretació musical de Maria Dalmau , mestre del Taller Pitzicatto i acompanyada a teclat per un alumne del mateix centre ,que van oferir el tema Vivim en el Barreig i la Mixtura .

Xavier Grau ,regidor de Participació Ciutadana i Comunicació,va agraïr la generositat de totes les persones i entitats que han fet possible el projecte impulsat per Radio Cubelles en homenatge a Victor Alari.


Ton Dalmau coordinador del projecte va agraïr a tots la bona disposició i entusiasme per part de tothom qui ha col-laborat i va fer una menció especial per Carme Dastis per la seva implicació i recolçament cap aquest projecte ,a la aportació de documentació per part de la familia de Victor Alari,a tots els col-laboradors i a les veus que han interpretat els poemes i a Radio Cubelles ,esperant que la difussió de la feina ben feta sigui un referent per tots d´ara en endevant.

 

Abril 2007

dia 23 - Sant Jordi.Presentació del CD "vivim en el barreig i la mixtura" dedicat al poeta Víctor Alari, en el local polivalent La Mota (Cubelles), a les 19,30h. Amb la participació del cantants i grups que han participat en el CD.

IMATGES DEL CONCERT (en video)

 

 comentari NOTICIES de www.cubelles.org 

comentari a Vilanova Digital

comentari a El Gratuït (diari digital)

 

PRESENTACIÓ DEL CD "vivim en el barreig i la mixtura”

 

Després d’uns mesos de treball intens, hem arribat al final de l'objectiu que ens varem proposar.

 

Aquest objectiu va ser el que va néixer en el si de la Comissió 25 anys Ràdio Cubelles a meitat del 2006, de fer realitat el CD “vivim en el barreig i la mixtura” en homenatge al gran poeta cubellenc i amic Víctor Alari, que fou cofundador de Ràdio Cubelles i el seu primer director.

 

Totes les cançons han estat musicades pels seus propis intèrprets sobre poemes de'n Víctor Alari. El nom del CD és un fragment del poema "tot el que hi ha senyors, és l'Univers" que el músic Miquel Fraire n'ha fet una obra per a ser cantada per tots els qui participen en el CD.

 

En Víctor també fou un bon dibuixant i pintor. Una de les seves obres, que figura en aquest CD, és el quadre titulat "la discòrdia mata el món". 

 

Aquest ha estat un treball col·lectiu de més de 150 persones i de 13 formacions musicals, que gràcies a l'Ajuntament de Cubelles i a Ràdio Cubelles, també amb suport de la Diputació de Barcelona, hem posat el millor que cadascú ha pogut, amb creativitat i il·lusió per a donar vida a aquest producte ric i enriquidor que el dia de la Diada de St. Jordi, dilluns 23 d'abril, presentem a la vila de Cubelles, a les 19.30h a la sala multiusos La Mota.

 

Tothom hi és convidat! ... i podrem gaudir de la participació de quasi totes les formacions musicals que han participat en aquest emblemàtic CD.

 

En nom de tots,

Ton Dalmau (coordinador del projecte)