LOHJANSEUDUN BUSSIT 

Yleistietoa ja linkkejä Lohjanseudun joukkoliikenteen käyttäjille. Päivitetty Jussi Heinon vuoden 1962 aikataulu vanhojaaikatauluja sivulle 2.5.2010


  Pohjolan liikenteen Helsinki-Turku pikavuorot ovat siirtyneet käyttämään uutta moottoritietä Vainion liikenteen jatkaessa liikennöintiä vanhalla 1 tiellä. Lue  lisää Ajankohtaista sivulta.

 

 

 

 

Huom! Lohjan kaupunkilipun ja Lohjalipun käyttöalue on laajentunut kuntaliitoksen myötä Sammattiin. Tämä tarkoittaa entistä edullisempia matkoja entisen Sammatin kunnan asukkaille.

 

Sivuston ylläpitäjä ja Kuvat:Tommi Immonen ja Liisa Suomisen ja muiden yksityisten kokoelmat.

Tommi Immonen

Vuokontie 12

09120Karjalohja

Tavoitat minut varmimmin sähköpostitse.

 Sivuni ovat saaneet ilokseni hyvää palautetta.Kiitos kaikille tästä.Tietysti myös risut ovat tarvittaessa tervetulleita jotta pystyn kehittämään sivuja.

LOHJANSEUDUN-

BUSSIT 

 


 


 

Lohjan seudulla tärkein joukkoliikenteen muoto on linja-auto.Suurimmat liikennöitsijät ovat VR konserniin kuuluva Pohjolan liikenne ja Salolainen perheyritys Vainion liikenne.Pienemmässä mittakaavassa seudulla toimivat Pekola konserniin kuuluva Yhdysliikenne,Vihtiläinen Liikenne Satuli ja Karjalohjalainen Tilausmatka Roine(linkki vie Lohjan palveluliikenteen sivuille jota ko.yritys hoitaa).Pusulan suunnalta Nummelan kautta Helsinkiin liikennöi M Tervo Oy. Lisäksi on joitakin pienehköjä tilausliikenteessä toimivia yrityksiä.

Lohjan alueella on ollut linja-autoliikennettä jo lähes koko liikennemuodon alkutaipaleista lähtien.Lue pieni historiikki.

Tämän sivuston ylläpito on harrastustoiminta pohjaista.

Tarkastan linkkien toimivuuden noin kerran kuussa ja päivitän sivuja tarpeen mukaan.Palautteesi on tervetullutta.En vastaa sivuston linkkien kautta löytyvistä aikataulu tai muista tiedoista.

Ko. sivustojen omat käyttöehdot pätevät. 

 Jos sinulla on hyviä aiheeseen liittyviä kuvia,ota yhteyttä.

Kuvagallerian perustaminenen  ei ole mitenkään mahdotonta.

En voi maksaa korvausta käyttöoikeuksista.Tämä olisi siis jakamisen iloon pohjautuvaa.

 

Jos jollakulla on Lohjan Liikenteen tai Someron linjan ja muiden seudun liikennöitsijöiden aikatauluja 80-luvun alkupuoliskolta tai vanhempia ottakaa yhteyttä. 

site statsKÄVIJÄÄ TÄLLÄ SIVUSTOLLA

 Harvinaisempaa kalustoa:Mercedes Benz pikkubussi.