БЕСЈЕДЕ_ПРЕДАВАЊА_ПАРОХА

БЕСЈЕДЕ ПРЕДАВАЊА ПАРОХА

3. јула 2012.године
У вече 3. јула 2012.године у Великој сали београдске општине Вождовац предавање „Живот и чуда Светога Владике Николаја и Преподобног Јустина Ћелијског". 


Пред пуном салом у згради општине Вождовац отац Предраг Шћепановић одржао је изузетно занимљиво предавање, вјешто комбинујући детаље из живота Владике Николаја и Ава Јустина. После предавања повео се разговор. Присутни су предавачу упућивали питања, а он је одговарао. Предавање оца Предрага Шћепановића слушао је и архимандрит Иларион Ђурица, који је као млад монах често био у близини Ава Јустина Ћелијског и о њему често држао предавања. 


Међу онима који су слушали та предавања био је и отац Предраг Шћепановић. Архимандрит Иларион Ђурица укључивао се у разговор.

Заједничко осећање свих оних који су слушали предавање оца Предрага изнео је протојереј ставрофор Дејан Дејановић уредник ове трибине, који је и водио разговор, који је говорио да стаса једна нова генерација николајеваца и јустиноваца, а за оца Предрага је рекао: „Ево јустиновца прве класе."


Живот и чуда Светога Владике Николаја и Преподобног Јустина Ћелијског   ОВДЈЕ ПУСТИ


или овдје
предавање јереја Предрага Шћепановића „Живот и чуда Светога Владике Николаја и Преподобног Јустина Ћелијског". Манастир Подмаине, Храм Успења Пресвете Богородице
овдје можете послушати и преузети

Питајте свештеника

У недјељу 29. јануара гост емисије "Питајте свештеника" био је парох подгорички Јереј Предраг Шћепановић директор Радио "Светигоре".  
Питајте свештеника


У недјељу 22. априла гост емисије "Питајте свештеника" био је јереј Предраг Шћепановић директор Радио "Светигоре" парох подгорички
 
недјеља 18. новембра

Свештеник Предраг Шћепановић: Саборност Цркве по Светом ави Јустину

Предавање свештеника Предрага Шћепановића пароха толошког директора Радио Светигоре на тему "Саборност Цркве по Светом ави Јустину" које је одржао у недјељу 18. новембра у Духовном центру Црквене општине Подгорица.
Comments