Ravitsemuksen vaikutus terveyteen 
Suomalaiset asuvat hyvinvointivaltiossa, mutta voivat
huonosti ja sairastavat paljon, missä on vika? 
 
- Ainainen kiire ajaa syömään pikaruokaa ja eineksiä. 
- Suurin osa elintarvikkeista sisältää todella paljon kemikaalijäämiä ja
   synteettisiä lisäaineita.
- Tehomaatalouden takia ravinteiden määrä kasviksissa on
   vähentynyt dramaattisesti 50 vuoden aikana.
 
Elimistösi koostuu siitä, mitä suuhusi laitat!
 
Ravitsemuksesta tulisi ymmärtää, miten tärkeää on tietää mitä suuhunsa laittaa, sillä aikuisen 300 000 miljardia solua uudistuvat niistä raaka-aineista joita syömme. Jos ei saa päivittäin 500g värikkäitä kasviksia ja 150g rasvaista kalaa, ovat solut jatkuvan puutostilan vallassa. Kudosten puutostilat johtavat vähitellen oireiluun ja ennen pitkää vakaviin sairauksiin, joita erityisesti Suomessa esiintyy paljon.  Puutostiloihin voi vaikuttaa ajoissa ja korjata tilannetta, kunhan ne ensin tunnistaa.

Lisäksi elintarviketeollisuuden vuosikymmeniä käyttämät lisäaineet aiheuttavat solujen aineenvaihdunta- ja jakaantumisongelmia; säilyvyys kun on kannattavaa bisnestä.

Näiltä sivuilta löydät tietoa miten terveyttä voi ylläpitää itse, ilman lääkärille menoa. Voit tilata itsellesi myös maksuttoman ravitsemusopastuksen.

Ravitsemuksen apuna voi käyttää ravintolisiä. Suosittelen ehdottomasti käyttämään laadukkaita sellaisia! Suomalainen Arctic Nutrition Oy tarjoaa  suomalaisten ja ulkomaalaisten yliopistojen tutkimusten pohjalta on kehitettyjä erittäin laadukkaita, lisäaineettomia ja turvallisia luonnon tuotteita, joilla terveyttä voi ylläpitää helposti oikeanlaisen ruokavalion tukena. Hellävaraiset huipputekniikkaa olevat valmistusmenetelmät takaavat tehokkuuden.  

 
Ihminen on luonnostaan pirteä, iloinen ja luova;
jos hänen elimistönsä solut voivat hyvin!
 
Vastaan haasteeseen pitämällä
- ravitsemusopastuksia
- terveysiltoja
- hyvinvointiluentoja
 
Tilaa itsellesi tai yhdistyksellesi ravitsemuksen läpikäynti:
elina.toimela(at)funktionelli.fi