Danmarks tofarvede frimærker


Database over Danmarks tofarvede frimærker

Menu

Velkommen

Så er siden hvor du kan hente TofarvetDB endelig kommet i luften. Jeg har udarbejdet denne side for nemmere at kunne formidle nye versioner af systemet, skrive en online guide til installation og til brug af systemet.

 

Hvis du ikke kender TofarvetDB databasen, ideen bag og hvad den skal bruges til kan du læse nærmere om projektet ved at klikke på Baggrund i menuen.

 

Nyheder
29.12.07 Så er der en ny version klar af tofarvet DB. I denne version af databasen er der sket en række ting:

1) Alle øre værdierne er fuldt opdateret (undtagen 4 og 8 øre) således at alle RM,RF,OM,OF og grå felter er opdateret for alle tryk. 4 øre er opdateret fra tryk 89 til og med tryk 130 og 8 øre er opdateret fra tryk 41 til og med tryk 121

2) Alle overtryks trykkene (DK og DVI) er lagt ind i databasen. Trykkene er navngivet med tryk_overtryk f.eks. 4 på 8 øre tryk 121 hedder 121_4p8


3) der er rettet en række små fejl i forbindelse med indtastning, export, søgning osv.

4) Det er nu muligt at inddatere sin egen samling af tofarvede mærker. Det kræver at databasen MyStamps.MDB ligger i samme directory som TofarvetDB.MDB - MyStamps.MDB ligger i den pakkede fil du kan finde under download. Når man indtaster sin samling kan man se oversigter over hvor mange mærker man har i et tryk eller i en setting, endvidere kan man udskrive manko lister. Der er også mulighed for at importerer andres samlinger og dermed se hvor meget der er dækket i et tryk eller en setting.

Jeg arbejder på at gøre det muligt at søge efter rammematricer, rammefejl, ovalmatricer eller ovalfejl i sin egen samling således at man kan finde egne mærker som har samme kendetegn som det mærke man sidder og kigger på, men det bliver i næste version.

5) Det er nu muligt at udskrive små mærkater for et helt tryk eller for udvalgte mærker fra sin egen samling.


6) 25 øre tryk 10 er opdateret med de nyeste informationer som også kan ses på www.tofarvet.dk


Som altid er du velkommen til at skrive til mig med ideer, ønsker, ting du ikke forstår eller hvis du finder fejl i systemet. Skriv til mig på bossdenmark@hotmail.com

 

God fornøjelse med systemet.


31.08.07 Så er der kommet en ny version af databasen Systemversion 0.95 er klar med dataversion 1.24. Der er rettet en række små fejl og irriterende ting når man taster nye data ind. Endvidere er søgningen rettet således at man får alle karakteristika på de mærker der matcher søgningen og ikke kun de søgekriterier man har indtastet (forslag fra Michael Lerche). På datasiden er især 8 øre blevet opdateret således at alle tryk fra 90-121 er indtastet inkl. markereing af alle grå felter. 5 øre tryk 1 og tryk 2 er byttet om efter Bernd Steing gjorde mig opmærksom på dette. DWI 10 cent tryk 6b er blevet opdateret efter input fra Bernd Stein og Hans Mortensen.

01.07.07 Så er der kommet en ny version af databasen Systemversion 0.94 er klar med dataversion 1.23. Selvom systemversionen stadig er 0.94 så er der rettet et par små fejl rundt omkring. På datasiden er er de til gengæld sket en hel del. 5 øre, 12 øre, 16 øre, 20 øre, 25 øre, 50 øre og 100 øre er opdateret med RM,RF,OM og OF. Udover dette er tryk 96 - 130 komplet for 4 øre også med RM,RF,OM og OF.

 

12.04..07 Hjemmesiden for TofarvetDB databasen er endlige kommet i luften..


22.02.07 Systemversion 0.94 er klar med dataversion 1.22. Denne version er den første som kan hentes fra denne side.