Welkom

Beste voetballers, begeleiders en ouders,

Namens alle vrijwilligers van onze sportvereniging heten wij u van harte welkom op ons sportterrein in Den Haag - Wateringse Veld.

Het doet ons veel plezier om u en uw vereniging dit jaar (weer) te mogen begroeten tijdens ons jeugdtoernooi. Wij zijn blij met uw deelname en hebben, naast het binnenhalen van attractieve deelnemers, veel aandacht besteed aan een goede organisatie van het toernooi.

Op deze site kunt u informatie vinden over het programma voor deze dag en de facilitaire zaken daar om heen. De ervaring leert, dat in dit programma altijd nog wijzigingen kunnen plaatsvinden, doordat teams of verenigingen afzeggen en daardoor het programma moet worden aangepast. Als er nog afmeldingen zijn op de dag zelf dan worden wijzigingen in het programma bij aankomst gecommuniceerd met de leiders en via de desbetreffende pagina van de poule op deze site.

Het belangrijkste tijdens ons toernooi is, dat we onze hobby op een sportieve wijze en met veel plezier kunnen uitoefenen. Meedoen is belangrijker dan winnen, al is dat laatste natuurlijk wel leuk meegenomen!

Het is onze wens, dat een ieder tevreden naar huis gaat, dat u zich welkom hebt gevoeld én dat alle gasten een volgende keer graag weer aan ons toernooi willen deelnemen.

Via deze weg willen wij alle sponsors bedanken voor hun bijdrage. Zonder hen was dit toernooi niet mogelijk geweest.

Wij wensen u een prettig en succesvol toernooi toe!


Namens sv Wateringse Veld GONA,

Marcel Winkel, voorzitter toernooicommissie 

Fred Prosman, voorzitter jeugdcommissie