Todistajat 9

Riitta Aho: Mitä Jumala on minulle tehnyt!

Riitta Aho vietti talvea kovien kipujensa tähden Kanarian lämpimässä, kun sikäläinen lääkäri antoi määräyksen lähteä leikkaukseen Suomeen, koska siellä ei ilmennyttä uutta vaivaa voitaisi hoitaa. Riitta meni samana iltana Skandinaavisen Turistikirkon tilaisuuteen, jossa pyysi esirukousta, mutta koki, ettei mitään tapahtunut...

Eini Kallinki: Outo ääni kehotti rukoilemaan

Tukholman seudulla asuessaan Eini Kallinki imuroi kotonaan ja kuunteli tanssimusiikkia, kun kuuli äänen: "Eini, pane polvillesi ja rukoile!" Silloin rukous ei vielä maistunut, mutta jonkun ajan kuluttua Nackan sairaalassa kyllä...

Eini Kallinki: Jeesus tuli vierelle raskaan surun hetkellä

Tyttärensä ja aviomiehensä menetysten surussa Eini on saanut kokea Jumalan lohdutusta ja apua. Suosittelee toisillekin rukousta avuksi murheeseen.

Hillevi Ventilä: Enkelikyytiä sairaalassa

Jalkansa menettänyt, liikuntakyvytön mies makasi sairaalassa eikä saanut hälytettyä yöllä apua vessakäyntiin. Hoitajalle tuli hätä kun mies ei ollut sängyssään ja lääkärikin piti kutsua hätiin, lopulta mies löytyi toisesta huoneesta, jonne mies sanoi suuren loistavapukuisen enkelin hänet vieneen...

Vesa Perkiö: Annoin Jumalalle luvan toimia elämässäni

Kotona kunnioitettiin perusarvoja -koti,uskonto ja isänmaa-, mutta uskovaisia ei oltu, silti Vesa jo lapsena sai tutustua Jumalan rukouksia kuulevaan voimaan. Myöhemmin partiojohtajana hän johdattui hengellisen musiikin kautta uskontielle ja Pyhän Hengen voima vapautti ujoudesta toimimaan Sananjulistajana.

Vesa Perkiö: Pyhän Hengen voima

Pastori Vesa Perkiö lukee Raamatusta Pyhän Hengen lupauksesta ja kertoo sen vaikutuksesta omassa elämässään. Esimerkkinä toimii myös tapaus, jossa PH lähetti Vesan itsemurhaa valmistelevan miehen luo, vastauksena tämän ateistin rukoukseen.

Vesa Perkiö: Ateisti pelastui viime hetkellä

Vesa Perkiön kolmas todistajat-video, jolla hän kertoo lisää Pyhän Hengen vaikutuksesta elämässään ja erikoisesti tapauksen, jossa hänet PH lähetti sairaan, elämänsä jumalankieltäjänä olleen miehen luo.

Markku Tuomaala, uskoon Yli-Vainion kokouksessa

Lappajärveläis-syntyinen Markku Tuomaala oli opiskelemassa Kankaanpään Taidekoulussa, kun Niilo Yli-Vainio tuli vierailemaan paikkakunnalle.

Markku Tuomaala: Jeesus parantaja Poikavuosina kaaripyssystä nuolen korvaansa saanut mies oli kärsinyt 26 vuotta aiheutuneesta vammasta. Vierailun päätteeksi pidetyssä rukoushetkessä hän pyysi muistamaan korvaansa, selittämättä sen tarkemmin mistä oli kysymys. Myöhemmin sen teki, todistaen Jeesuksen parantaneen korvan kuulevaksi ja terveeksi.