Rumors

«Rumors» va tancar

la seva trajectòria

a Porqueres

La darrera comèdia de Toc de Teatre, Rumors, es va representar va representar per darrer cop el 6 d'octubre de 2012, al Centre Cívic de Porqueres.

Rumors va ser una de les 10 obres seleccionades entre les 42 que es van presentar a la 38a edició del Premi Ciutat de Terrassa de teatre, que organitza el Casal de Sant Pere amb el suport de l'ajuntament d'aquesta ciutat. La representació va tenir lloc el 4 de març, a la Sala Crespi de Terrassa. [Més informació aquí]

Rumors és una comèdia trepidant on quatre parelles es reuneixen per celebrar el desè aniversari de casament dels seus millors amics, i es trobaran amb un intent de suïcidi (o era una altra cosa?). L'obra es va estrenar a Broadway l’any 1988 i és una de les creacions més divertides del nord-americà Neil Simon, autor de L’estranya parella, Descalços al parc, California Suite i La noia de l’adéu entre d’altres.

Toc de Teatre es va fundar el 2008 a partir de dos cursos de teatre per a adults que va organitzar l'àrea de Cultura de l'ajuntament. La presentació oficiosa de la companyia va ser el recorregut teatralitzat «Postals inconnexes», que es va fer a Celrà el juliol de 2008. L'estrena oficial de la companyia va ser la presentació de la comèdia «Arsènic», el 2009.

Toc de Teatre va estrenar el 7 de maig, en el marc de la festa major de Celrà, el seu segon projecte teatral: la comèdia Rumors, de Neil Simon. Se'n van fer tres representacions, els dies 7, 14 i 15 de maig, a l'Ateneu, amb una molt bona resposta del públic. Rumors també es va representar el 18 de setembre al Teatre La Sitja de Fornells de la Selva, dins el cicle Ara toca riure.

RUMORS

Direcció: Txell Faxedas.

Actors: Joan Carles Cano, Belén Cerrudo, Carme Delgado, Patrícia Garcia, Cèlia González, Eli Julián, Helena Lázaro, Josep Mir, Laura Morgado, Fany Santaló i Albert Trèmols.

Escenografia: Lluís Xargay. Il·luminació: Cesc Pastor.