Hem estrenat 'Fuita' a l'Ateneu de Celrà

El 10 i l'11 de maig de 2014 vam representar la nostra versió de 'Fuita', una comèdia molt actual de Jordi Galceran, on coincideixen un conseller d'Indústria suïcida, una venedora a domicili, una prostituta, un assassí professional i una àvia paralítica. Una història trepidant on res no és el que sembla. Bé, algunes coses, sí.

'Fuita' és el tercer projecte de Toc de Teatre. Continuem apostant per la comèdia com a mitjà per divertir-nos i convidar-vos a riure amb nosaltres. L'obra de Jordi Galceran és un artefacte còmic ple de girs argumentals que sorprenen constantment l'espectador. A diferència dels nostres dos projectes anteriors, basats en clàssics de la comèdia nord-aericana, aquesta vegada ens atrevim amb un text de l'autor català actual més reconegut i de més èxit arreu del món.

Jordi Galceran és l'autor d'un munt d'obres teatrals de tots els gèneres. Tot i que és molt conegut per les seves comèdies, com 'El mètode Gronholm' i 'Cancun' o 'El crèdit', també ha escrit el drama 'Paraules encadenades' i el thriller 'Carnaval'.

Fitxa de "Fuita":

Direcció: David Planas.

Repartiment, per ordre d'aparició: Josep Mir (Isidre), Belén Cerrudo (Vicenta), Helena Lázaro (Yolanda), Joan Carles Cano (Manolo) i Patrícia Garcia (Mariana).

Escenografia: Lluís Xargay.

Suport a la direcció: Carme Delgado.