Tobias Barkskog

Mina webbplatser

Fotboll i London

Vi förmedlar biljetter till fotboll i London samt fotbollsresor där biljett och hotell ingår. De lags hemmamatcher som vi har biljetter till är Arsenal, Chelsea, Charlton, Fulham, Millwall, QPR, Crystal Palace, Tottenham, Leyton orient och West Ham i London.

Arlanda parkering

Ska du ut och resa från Arlanda och letar efter en långtidsparkering för din bil har du hamnat på rätt sida. Här finner de olika alternativen för parkering vid Arlanda. Vi har även ha en del information om hotell, bilverkstäder och biltvättar runt flygplatsen. De fyra stora alternativen på långtidsparkering vid arlanda förutom de som drivs av flygplatsen är Benstocken, Lindskrog, Måby Park och Flygplatsparkering Arlanda.

Hotell i Sverige

En webbplats med tipspå hotell i Svenska städer.

Hotell i Västerås, Stockholm, Eskilstuna med flera städer 

Webbplats om mälardalen

Information och länkar till webbplatser om städerna i Mälardalen.

Städerna i mälardalen

Länkportal för fotboll

På webbplatsen fotbollslankar.eu finner du massor av länkar inom ämnet fotboll. Besökarna kan själva föreslå länkar till katalogen.
Länkar till webbplatser om fotboll

Webbplats om London

På webbplatsen londoncity.se finner du information om London. Information om pubar, hotell, fotboll och sevärdheter
Pubar, hotell, fotboll och sevärdheter i London

 

Bilparkering

Bilparkering är en samlingsplats där vi jobbar med att lägga in svenska parkering. Globen Parkering med 1500 parkeringsplatser finns inom området, uppdelat på två fräscha inomhusgarage med moderna parkeringssystem och övervakning. Är du bortrest under längre tid väljer du att betala per dygn eller per vecka. Det finns även särskilt helgpris om du är borta över en helg. På parkering bromma flygplats står du alltid nära terminalen och ditt flyg på Bromma Stockholm Airport.

Whiskyresor till Skottland

Res till skottland på Whiskyresa
Whiskyresor | Whiskyresa till Skottland

Fotografer

Bra fotograf är en samlingsplats där vi jobbar med att lägga in bra fotografer från hela Sverige. Den ska även hjälpa folk att hitta en fotograf.

Sportbarer
Sportbarer.eu är en samlingsplats där vi jobbar med att lägga in samtliga svenska sportbarer samt andra platser som kan vara intressant för den sportintresserade. Den självklara sportbaren i Stockholm som erbjuder dig som gäst en unik kombination av känsla, bemötande, smaker och upplevelser.

Böcker om fotboll

En webbplats med böcker som handlar om fotboll.
Böcker om fotboll

 

Eventbiljetter
Eventbiljetter är tänkt att vara en guide för att få tag på biljetter och resor till populära evenemang. Huvudfokus ligger på sportevenemang, konserter och shower i Sverige men vi kommer även tipsa om evenemang utomlands som är av intresse för oss svenskar. Inga biljetter säljs här utan vi hänvisar enbart till de hemsidor och företag som säljer biljetterna.

En webbplats om mig

På min egen webbplats skriver jag om mig själv och mina intressen.
Foto, Fotboll och Internetmarknadsföring

 

Lekland
Svenska lekland är en samlingsplats där vi jobbar med att lägga in samtliga svenska lekland samt andra platser som kan vara intressant för barnfamiljer som till exempel äventyrsbad, djurparker och lekparker. Det finns ett flertal lekplatser i centrala London. Perfekt för den som är på besök med barn som har tröttnat på Londons hektiska gatuliv. Stockholms största, högsta och häftigaste lekland! Runt hörnet väntar nya djungeläventyr! På Leklandet Stor & Liten finns det något för alla, både stora som små.

Commo
Det finns många bra bloggar, men de kan svåra att hitta på egen hand. Du kanske söker mer inspiration till din egen blogg eller letar efter en ny favoritblogg. Du kan bläddra dig fram genom kategorierna till vänster, leta via nyckelord eller låta slumpen avgöra genom att klicka på slumpa nu ovan. 

Mina bloggar 

Jag skriver i några olika bloggar lite beroende på vilket ämne det gäller. 
Bollkalle - En blogg om fotboll
Tobias Barkskog - Min huvudblogg
Tips på webbplatser