Tapahtumat 2021‎ > ‎

Kirjolohi- ja ravustusleiri

Perheille suunnattu viikonloppuleiri Kellokoskella, jossa kalastetaan kirjolohta ja ravustetaan. Opetellaan rapujen valmistaminen ruoaksi.
Mertojen kokemisen välillä kalastetaan veneistä ja kanooteista kirjolohta ja muita Kellokoski-Kaukas erityiskalastusalueella esiintyviä kaloja.

Retken suuntaaminen perheille tarkoittaa, että aikuiset ovat tervetulleita mukaan kunhan matkassa on yksikin juniori. Huoltajan seurassa lasten iällä ei ole väliä. Ilman huoltajaa osallistuvien nuorten tulisi olla 10-17 vuotiaita. Kaikilla osallistujilla tulee olla omat veneilyliivit, kalastusvälineet, makuupussi yöpymiseen ja pyyhe saunomista varten. Leirille otetaan 15 osallistujaa.

Viikonloppuleirin hinta on 40 € / aikuinen. Nuoret ilmaiseksi. Hinta sisältää majoituksen, ateriat, ravustus- ja kalastusluvat sekä veneiden käyttömahdollisuuden. Aikuisilla valtion kalastuksenhoitomaksu pitää olla maksettuna. 

Tukikohtana on Kellokosken rantasauna perjantaista klo 18 sunnuntaihin klo 14. Ravut liikkuvat aktiivisesti ilta- ja aamuhämärässä, jolloin merrat kannattaa kokea usein. Valoisa aika leirillä kuluu mukavasti kalastellen, saunoen, syöden ja seurustellen.

Kaikki 30 mertaa lasketaan pyyntiin perjantai-iltana. Käytämme pyyntiin ehdottamasti vain näitä seuran mertoja, joista löytyvät kalastusalueen lupamerkit. Ravunsyöttejä onkitaan myös itse. 

Leirillä tarjotaan iltapala, aamiainen ja lounas. Iltapalalla valmistetaan leiriläisten pyytämiä kaloja ja lounaan yhteydessä syödään tietenkin rapuja. 

Leirille jokainen osallistuu omalla vastuulla ja vakuutuksillaan. Seuraamme tietenkin suosituksia Covid-19 tilanteen kehittymisestä ja toimimme tilanteen vaatimusten mukaisesti.

Tiedustelut Börje Uimonen, borje.uimonen (at) gmail.com, 0456948084

Comments