Tapahtumat 2019‎ > ‎

Kirjolohileiri

Järjestämme kirjolohileirin Keravanjoella Kellokosken rantasaunalta käsin 25.-26.5.2019.
Kokoonnumme Kellokosken rantasaunalle lauantaina klo 9.00 alkaen. Paikalla tulee olla viimeistään klo 11 mennessä. Osallistumme puolilta päivin alkavaan Kellokosken kalastuskauden avajaiskisaan. Lounaaksi voi käydä hakemassa grillimakkaraa ja mehua seuran teltalta patoaltaan viereltä.

Kilpailun jälkeen osa leiriläisistä voi lähteä autokyydeillä käymään ylävirran kapeammilla osuuksilla. Lähinnä maantiesiltojen lähettyvillä. Osa voi myös laskea jokea alas kelluntarenkailla rantasaunalle.

Lauantai-iltana kokoonnutaan päivälliselle ja saunomaan. Hiljaisuus leirillä on klo 23. Osa pääsee nukkumaan rantasaunan vintille, mutta osa nukkuu telttamajoituksessa. 

Kalassa käydään myös sunnuntaina aamiaisen jälkeen. Retki päättyy yhteisen lounaan ja paikkojen siivouksen jälkeen noin klo 14. 

Retken hinta on 30 euroa per henkilö, sisältäen majoituksen, ruokailun ja veneet sekä kalastusluvan. Tämä maksetaan seuran tilille ennen leiriä.

Saaja: Tuusulanjärven Urheilukalastajat ry
Tilinumero: FI45 5092 0940 4193 18
Viitenumero: 2505189
Maksu: 30 €
Eräpäivä: 21.5.2019

Majoittumista varten tarvitset makuupussin ja makuualustan. Mahdollista kastumista varten vaihtovaatekerta on oltava matkassa. Veneessä tarvitset lisäksi omat pelastusliivit. Tietysti tarvitset myös omat kalastusvälineet.

Yhteensä retkelle otetaan 25 osallistujaa.

Ruokailut järjestetään kimpparuokailuna pyrkien hyödyntämään myös saaliiksi saatuja kirjolohia.

Saunomista varten muista ottaa pyyhe ja peseytymisvälineet mukaan.

Retki järjestetään nuorille ja heidän huoltajilleen. Huoltajan seurassa ei ole ikärajoja. Ilman omaa huoltajaa osallistuvat 12-17-vuotiaat tarvitsevat mukaan myös huoltajan allekirjoittaman lupalapun, jonka löydät sivun alalaidan liitteistä. Tulosta, täytä, allekirjoita. Lupa pitää olla mukana kun tulet mökille.

Retkelle osallistutaan omalla vastuulla ja vakuutuksilla.

Alueen lupasäännöt voit tarkastaa Kellokoski-Kaukas erityiskalastusalueen sivustolta. Pääsemme joelle nauttimaan kevään kirjolohi-istutuksista. 

Lisätiedot borje.uimonen (at) gmail.com

Ċ
Börje Uimonen,
19.5.2019 klo 23.21
Comments