Tapahtumat 2019‎ > ‎

Degerby

Degerbyn kuhanuistelukisa Loviisan Sahaniemessä
 lauantaina 6.7.2019.

Tähän uistelukisaan on seurasta osallistuttu jo yli kymmenen vuoden ajan. Vuoden 2016 kisan voitti Antti Haaviston venekunta ja joukkuekisankin voitti Tjukin joukkue. Viime vuonna paras venekuntamme oli neljäs ja joukkueena olimme toinen. Kisassa on perinteisesti ollut hyvät palkinnot ja kymmeniä venekuntia. Joukkuekisaan pitää saada kasaan aina kolmen venekunnan joukkue. Eiköhän me kaksi joukkuetta eli kuusi venekuntaa saada kisaan.

Olemme varanneet majoituspaikaksi Loviisan invalidien kesäpaikan aivan kisa-alueen tuntumasta. Toinen vaihtoehto on majoittua kisapaikan vieressä olevaan Tamminiemen lomakeskukseen. Tamminiemen majoitus pitää varata itse. Kolmas vaihtoehto on ajaa kisan jälkeen väsyneenä suoraan kotiin.

Innokkaimmat hakeutuvat kisa-alueelle viimeistään torstaina. Perjantaina on harjoituspäivä. Venekunta voi harjoitella usean vavan kanssa jos on maksanut kisan osallistumismaksun ennakkoon. Plaanareiden käyttö on kielletty.

Varsinainen kisa-aika on lauantaina 6.7. klo 13-22. Kilpailun aikana ei saa rantautua, joten joudut varautumaan viettämään yhdeksän tuntia vesillä. Majoituspaikkaan tai kotiin pääsee yleensä puolilta öin.

Tarkemmat kisahinnat päivitetään myöhemmin kun järjestäjä saa omat nettisivunsa  päivitettyä.

Tapahtuman todennäköiset hinnat ovat: 
  • Majoittuminen PeKuLassa 80€ per henkilö
  • Venekohtainen kisamaksu 50€ 
  • Joukkuekohtainen kisamaksu 30€
Majoittuminen PeKuLassa maksetaan seuran tilille
Saaja: Tuusulanjärven Urheilukalastajat ry
Tilinumero: FI45 5092 0940 4193 18
Viitenumero: 0407182
Maksu: 80 €
Eräpäivä: 1.7.2019

Pekulassa majoittuvien ruokailu sisältyy hintaan torstai-illasta sunnuntain aamupalaan.

Kisanmaksujen ohjeet löytyvät aikanaan 

Kimppakyydit ja venebensat sovitaan suoraan kuskin kanssa.

Comments