Tapahtumat 2018‎ > ‎

Kuharetki Solkullaan - PERUUTETTU

Elokuinen kuharetki 3.-5.8.2018 järjestetään Solkullan leirikeskuksessa

Syksyisen Solkullan kävijöiden monivuotisen vonkaamisen jälkeen päätettiin järjestää Solkullaan myös kesäinen kuharetki. Syksyllä kuha on ollut jo kateissa, mutta kesällä sitä pitäisi näiltä tutuilta vesiltä löytyä hyvin. 
Majoitumme Sarvisalon saaressa entisen kyläkoulun tiloihin, joissa nykyisin toimii Solkullan leiri- ja kurssikeskus.

Retki toteutetaan hyväksi havaitulla konseptilla. Tällä retkellä uisteluveneet tosin suuntaavat vesille vielä iltahämärissäkin, joten ruokailu ja saunominen tapahtuvat iltapäivällä.

Retken hinta:
- Aikuiset 100 €
- 12-17-vuotiaat 70 €
- alle 12-vuotiaat 40 € 
Hinta sisältää majoituksen ja ohjelmassa mainitut yhteisruokailut. Vene- ja autokyytien kulut sovitaan kuskin ja matkustajien kesken.

Ohjelma

Perjantai: 
- voidaan majoittua klo 12 alkaen
- yhteinen ruokailu yläsalissa klo 18
- kalastusta pimeän tuloon saakka
- sauna lämmin koko illan

Lauantai:
- tukeva aamiainen yläsalissa
- kalastusta koko päivä - eväsruokailu
- yhteinen lounas/päivällinen yläsalissa klo 16
- sauna lämmin koko illan

Sunnuntai:
- tukeva aamiainen yläsalissa
- kalastusta oman halun mukaan - eväsruokailu
- huoneiden luovutus klo 16 mennessä

Majoitustiloissa ei ole ruoanlaittomahdollisuuksia, joten eväät merelle kannattaa suunnitella sen mukaan. Emäntä täyttää lauantai- ja sunnuntaiaamuna oman termospullosi teellä tai kahvilla. Aamiaispöydästä voi tehdä eväsleivät mukaan merelle. Lähivesiltä löytyy useita Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen tulentekopaikkoja makkaran grillausta varten.

Yöpymistä varten mukaan otetaan omat liinavaatteet tai makuupussi. Ketterimmät kiipeävät kerrossänkyihin.

Veneet lasketaan Solkullan omasta rannasta ja trailerit saadaan parkkiin Solkullan omalle jalkapallokentälle. Rannalta löytyy perkuupaikka ja komposti perkeille. Vain suurimmat veneet saadaan mahtumaan laituriin, muut vedetään hiekkarannalle.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta saamme suunniteltua venekunnat ja majoituksen. Venekyytiä tarvitsevien osalta emme voi taata kaikkien mukaan pääsemistä. Mukaan lähtevien veneiden määrä ratkaisee.

Alle 12-vuotiaiden mukana pitää olla oma huoltaja. 12-17-vuotiaat voivat lähteä retkelle myös ilman huoltajia. Nuorten kalastuksesta ja turvallisuudesta huolehtivat silloin seuran nuoriso-ohjaajat. Ilman huoltajia lähtevillä tulee olla täytettynä ja allekirjoitetuna osallistumislupa, joka löytyy liitetiedostona sivun alareunasta.

Maksa osallistumismaksu seuran tilille viimeistään eräpäivänä.
Saaja: Tuusulanjärven Urheilukalastajat ry
Tilinumero: FI45 5092 0940 4193 18
Viesti: Osallistujien nimet
Maksu: 40 €, 70 € tai 100 €
Eräpäivä: 29.6.2018
Jos maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, niin varauksesi raukeaa ja peruutuspaikkaa tarjotaan jonossa seuraaville. Jos tiedät aiemmin, ettet pääse, niin ilmoita peruuntumisesta heti. 

Retkelle osallistutaan omalla vastuulla ja vakuutuksilla.

Lisätiedot Börje Uimonen (borje.uimonen (at) gmail.com)
045 6948084. 

Comments