Tapahtumat 2018‎ > ‎

Kolima

Koliman kalastusleiri järjestetään Juhannuksen jälkeen 25.6-1.7.2018 Viitasaarella Koliman leirikeskuksessa.

Kolimajärvellä on monipuolinen ja runsas kalasto sekä erittäin puhdas vesi. Järvellä voi harrastaa heitto- ja vetouistelua sekä onkimista. Jalokalaa havittelevat käyttävät varmasti osan leiripäivistään jollain useista eri virtakohteista. Läheltä löytyvät Kärnän-, Kellan- ja Kymönkosket.

Leiri on tarkoitettu kaiken ikäisille kalastajille. Leirille ovat tervetulleita oman seuran jäsenten lisäksi muidenkin SVK:n seurojen jäsenet. Ohjattu toiminta on suunnattu pääosin junioreille, mutta kokeneilta vetäjiltä saavat aikuisetkin varmasti lisäoppia. Autoilevia aikuisia tarvitaan mukaan kimppakyytien järjestämiseksi.

Leirillä järjestetään kalastuksen opastusta, välineiden rakentamista sekä pidetään kalastuskilpailu.

Mukaan tarvitset omat kalastusvälineet, pelastusliivit ja makuupussin. Ja tietysti sään mukaisen vaatetuksen.

Leirin hinta on 100 € alle 15-vuotiaita ja 140 € sitä vanhemmilta. Hinta sisältää majoituksen, opastuksen ja ruokailun sekä veneet/kanootit kalastusta varten. 

Maksa osallistumismaksu seuran tilille viimeistään eräpäivänä.
Saaja: Tuusulanjärven Urheilukalastajat ry
Tilinumero: FI45 5092 0940 4193 18
Viesti: Osallistujien nimet
Maksu: 100 € tai 140 €
Eräpäivä: 20.6.2018

Autokyydit Viitasaarelle järjestetään kimppakyyteinä, joiden kustannukset sovitaan kuskin kanssa erikseen. Leiri alkaa Kolimalla maanantaina klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 12.
  
Kalastavilla alle 65-vuotialla aikuisilla pitää olla maksettuna kalastuksenhoitomaksu. Virtakohteille kaikki tarvitsevat erilliset luvat.

Leirille osallistutaan omalla vastuulla ja vakuutuksilla 

Vanhan koulurakennuksen ympärillä on puulajipuisto eli arboretum, jonka on perustanut paikalla palvellut opettaja noin vuosisata sitten. Alueella on myös kunnollinen nurmikkokenttä maaleineen, lentopallokenttä sekä kunnostettuja koulu- ja välituntiliikuntaan liittyviä rakenteita ja erilaisia ulkopelejä. Päivittäinen hygienia hoituu tilavassa puulämmitteisessä saunassa. 

Leirin vastaavana vetäjänä toimii Risto Poijärvi. Lisätiedot puhelimitse 041 522 9655 tai risto.poijarvi (at) kotikone.fi


Comments