Honkapirtti Hankasalmella

Honkapirtti on Urheilukalastajien 80-luvulla talkoilla rakentama tilava kalamaja. Jäsenistön käytössä oleva kalamaja sijaitsee Vanaja nimisen järven rannalla Hankasalmen Itäosassa.

Järvessä on hyvä kalakanta. Kalastajan saaliita ovat taimen, siika, muikku, ahven, kuha, hauki, made sekä muut tutut kalamme. Järvellä on mahdollisuus saada saaliikseen isoja suurkalarekisteriin merkattavia taimenia ja haukia. Lähiympäristön lammet kuulemma antavat joskus mojovia ahvensaaliita.

Majan ympäristöstä löytyy myös hyvät marja- ja sienimaat, sekä muuten komeat maisemat.

TjUK:n jäsen voi varata majan käyttöönsä enintään viikoksi kerrallaan. Vuokralla katetaan majan ylläpitokuluja. 

Vuodelle 2020 vuokra on 35 €/vrk. Bella 490 moottoriveneen vuokra on 20 €/vrk. Jos otat moottoriveneen käyttöösi niin se vuokrataan aina koko varausajaksesi. Jos et tarvitse isoa kalavenettä, niin perinteinen suotuvene kuuluu mökin vuokraan. Bellan käyttöohjeet ja -ehdot tulevat sivustolle myöhemmin.

Majan vaihtoaika on klo 18 edellisenä iltana. Jos varaat mökin esimerkiksi maanantaista torstaihin, niin voit tulla sunnuntaina klo 18 jälkeen ja pois lähteä pitää torstaina ennen klo 18.

Talvikautena lokakuusta huhtikuuhun varausten lukumäärää ei ole rajoitettu. Kesäkautena toukokuusta syyskuuhun voimassa voi olla vain yksi varaus kerrallaan.

Kesävarauksia otetaan vastaan vasta kyseisen vuoden alusta.

Varaaminen

Voit varata majan oheisen varauskalenterin  kautta 

Majalla on käytössä numerolukko, jonka koodin saat varausvahvistuksen yhteydessä.

Majan isäntänä toimii Esko Uimonen,   esko.uimonen (at) gmail.com, 0400-487873.  

Majan varustukseen kuuluu jääkaappi, pakastin ja puilla lämmitettävä sauna. Vesi saunaan saadaan sähkökäyttöisellä pumpulla järvestä.

Lisää mökkiohjeita.