Facebook keskustelut


Tuusulanjärven Urheilukalastajien keskustelut hoituvat meitä varten perustetussa Facebook ryhmässä. Siellä jokaisella tulee olla oma henkilökohtainen käyttäjäprofiili. Osallistuaksesi keskusteluun joudut perustamaan profiilin, ellei sinulla sellaista ole ennen ollut. Facebookissa kulttuuriin kuuluu, että jokainen esiintyy omalla nimellään ja vastaa itse tekemisistään. 

Facebook ryhmämme on perustettu avoimeksi, joten voitte pyytää kalakaverinne liittymään mukaan riippumatta siitä onko hän seuran jäsen vai ei.

Jos keskustelussa ilmenee ongelmia, niin ylläpitäjät voivat sulkea häiriköt pois ryhmästä. Havaituista ongelmista voitte kertoa yhteydenottolomakkeella, joka löytyy yhteystiedot sivulta.

Toivomme, että Tjukin Facebook keskustelusta tulee vilkasta. Siellä on kätevä sopia mm. seurakavereiden keskinäisistä kalaretkista ja lisätä reissun jälkeen omat saaliskuvat parhailla kalajutuilla höystäen. Kysymyksiä ja vastauksia tietenkään väheksymättä. 

Osaan järjestettävistä tapahtumista on lisätty Facebookin tykkää nappi. Painelkaahan niitä ahkerasti. Se on helppo, tehokas ja aivan ilmainen tapa markkinoida seuran tapahtumia omille kavereillenne. Kirjoita mukaan vielä oma kommenttisi tapahtumasta niin fb-seinällesi ilmaantuu linkki jonka avulla kaverisikin löytävät seuramme tapahtumat. 

Ryhmään pääset tästä Facebook linkistä.


Comments