Velkommen til Tina Tos´ galleri

Tina Tos

Akvareller

Mine malerier består næsten udelukkende af nordiske motiver, som er min store inspirationskilde. Min inspiration er det landskab man ofte ser i hurtige glimt på gennemrejse, men som alligevel fæstner sig på nethinden og de farveforvrængninger der opstår når lyset skifter. Farverne er til tider vilde, men overgår alligevel aldrig naturens eget trylleri.

Jeg arbejde bedst med akvarel og oftes i store formater i kombination med tusch, tørpigment og slagmetal. Facinationen af akvarelfarverne og deres egenskaber bliver ved med at inspirere mig til at afprøve nye teknikker. Mit mål er at give akvarellen et mere slagkraftigt udtryk uden at gå på kompromis med farvernes og papirets evne til at lege med lyset.

Alle malerier er lavet på tungt syrefrit akvarelpapir. Hverken papir eller passepartout gulnes med tiden og farverne forgår ikke med tiden. Farverne som er basis i malerierne er akvarelfarver af fineste kvalitet og fremstillet af naturligt forekomne pigmenter.

Har du lyst til at se mine malerier "live" så er du velkommen i atelieret i Hellerup eller til min næste udstilling.

Send mig en email hvis du er interesseret i køb eller vil aftale en udstilling. Malerier kan lånes med hjem før evt. køb.

Du kan se alle billederne i bjælken øverst i ventre hjørne.

For evt. kontakt: tina.tos@regionh.dk

Tlf.: 50948166