Tietoja yrityksestä

TimosDesign on tuokokuussa 2012 rekisteröity kaupparekisteriin. Toiminta alkoi 1.6.2012 jolloin on rekisteröidytty alv- ja ennakkoperintärekistereihin. TimosDesign tuottaa monipuolisesti taideteollisia tuotteita ja palveluita mottona "mitä muualta et saa sen TimosDesign ottaa haasteena valmistaa". TimosDesign valmistaa käsityönä uniikkeja, yksilöllisiä ja ainutkertaisia tuotteita, sisustuksia, maalauksia ym. joihin jää Timo Ahoselle tyypillinen kädenjälki.
    TimosDesignin päätoimialat ovat teollinen muotoilu, erikoismaalaus, sisustus ja autopajatoiminta sisältäen mm. autohuoltoja, korjauksia ja maalauksia käyttö- ja harrasteautoille. Teemme myös jonkinverran graafista suunnittelua ja tekstiilien silkkipainohommia. Myös yleiset talonrakennustyöt onnistuu aina montusta piipunhattuun lukuunottamatta luvanvaraisia sähkötöitä. Sopimusvalmistuksemme rakentaa myös alihankintana eräälle yritykselle lämmöntalteenottokennoja alumiinista.
    Katso projektikuvia, niin saat toimistamme paremmin jonkinlaisen kuvan ja ehkäpä se saa oman mielikuvituksesi lentämään ja miettimään "mitähän tälle seinälle tai esineelle voisi tehdä tai voisikohan tuohon tehdä tuollaisen ja miten". TimosDesign käyttää mielellään aitoja luonnonmateriaaleja kuten kiveä, puuta ja rautaa yksilöllisissä sisustuksissaan. Arvostamme myös hyvien materiaalien kierrätystä ja uusiokäyttöä.