Live vanuit Tienen, de tintelende stad ...

Mededelingen

Welkom!

Namen ons bestuur en Raad van Bestuur vzw Tiense C.B. 27 MHz, heet ik alle bezoekers op onze website van harte welkom.

Onze vereniging, waarvan het secretariaat is gevestigd in de tintelende stad Tienen (B), bestaat statutair sinds 1 oktober 1979 en telde ooit meer dan 1000 leden. De eerste versie van onze website ging online op 20 mei 2008. We noteren toch enkele honderderden bezoekers per maand!

In september 2009 haalden we 469 hits, in juni 2010 piekten we 666 bezoekers en december 2011 stonden er 711 kijkers op de teller. Ik zal niet verder uitweiden, maar ook in 2013 en 2015 werd dit record gebroken. Met 821 bezoekers in juni 2017 zit het maandelijks aantal bezoekers zit dus elk jaar in de lift, maar ... juni 2019 overtreft alles!

Wij hopen dat de hierna komende informatie die u op onze website zal vinden, nuttig kan zijn in uw verdere belevenissen op de citizen band, kortweg C.B. genoemd, of een stimulans kan worden om toe te treden als lid van onze vereniging.

Reeds zeer vele jaren is de vzw Tiense CB. 27MHz er mee bezig geweest om het jaarlijks Controle Recht te laten afschaffen met als voorbeeld onze buurlanden.

Het heeft ons veel werk gekost om het te kunnen verwezelijken, maar het is ons uiteindelijk toch gelukt in 2009. Wij hebben de strijd gewonnen!

Wel niet helemaal zoals wij het graag hadden gezien, maar betalen moeten wij toch niet meer. Stilletjes hopen wij dat onze vereniging opnieuw zal groeien en daarom zou het tof zijn dat u uw blijk van waardering omzet in een lidmaatschap. Voor de prijs hoeft u het niet te laten! Wij hanteren democratische prijzen. 

Sluit u aan bij de grootste en tofste C.B. vereniging in het land en help de C.B. weer leven. Waar wacht u nog op?

Lees ondertussen de open brief van de voorzitter hier.

73 en 88 aan de lady's,

André Borléz aka Anelpa,

voorzitter TCB

COPYRIGHTS

Copyright 2008 - 2020

vzw Tiense C.B. 27 MHz