Tiéd a döntés!

    Ha 20 és 30 év közötti vagy, (esetleg egy picit fölötte) és szeretnéd önmagadat jobban megismerni, akkor itt a helyed! Nagy szeretettel várunk két és fél napos programunkra. A hétvége során lehetőséged lesz egy utat bejárni néhány fiatallal és felnőttel együtt. Ők személyes életüket osztják meg veled, mely során  sok mindenben magadra ismerhetsz. Társaiddal együtt gondolkodhattok és felfedezhetitek, hogyan is lehet egymással boldogulni.


 
    Meglehet, hogy elégedetlen vagy önmagaddal. Úgy véled, hogy nem vagy okos, jóképű és kedves, aki pedig mindig szerettél volna lenni? Vagy összevesztél a legjobb barátoddal? Esetleg a szüleid néha mást gondolnak, mint amit te szeretnél?  Esetleg csak egyszerűen azon gondolkozol miben vagy különleges, értékes? Lehet, hogy már régóta szeretnél valami fontosat elmondani magadról, de nem találod a szavakat… Mit teszel ilyenkor? Hogyan tudsz e mindennapi helyzetekkel úgy megbirkózni, hogy utána jobban érezd magad?


    Válaszd Önmagad! – Ez nem üres szlogen, hanem valódi kihívás!

Képes vagy egyedül boldogulni? Bízol Istenben? Kétségeid vannak a hitedben?

    Nem tudod, hogyan tudnád megszerettetni magad másokkal? Hogyan viszonyulj a szerelemhez? Bizony, az egymásra figyelés nem kis munka! Dönts egy tudatosabb életvezetés mellett!TIÉD A DÖNTÉS!Fiatalként vágyódsz arra, hogy szeressenek, és fontos legyél mások számára? Vajon azt mondod, amit valójában gondolsz?

Ha megtalálod saját hangodat, és eszerint mersz dönteni, szabaddá válsz! Mondd ki gondolataidat, vágyaidat, érzéseidet, és úgy éld az életet!
E hétvége ajándék lehet önmagad számára!

Jössz? Nem jössz?
 

TIÉD A DÖNTÉS!

 
------------------------------------------------------------------------------------------
Gyakorlati kérdésekről a Gyakran feltett kérdések menüpont alatt olvashatsz!

 

Korábbi résztvevők írták a hétvégéről:


A képek hűen tükrözik, hogy mennyire önfeledten és vidáman telt ez a hétvége! Köszönöm nektek, és mindenkinek az elmúlt 2,5 napot, sosem fogom elfelejteni! Sok embernek meséltem, hogy milyen jól éreztem magam, és mondtam nekik, hogy ők is próbálják ki, mert megéri!


Őszinteséget kaptam és én is őszinte voltam. Annyira jól éreztem magam, bár be kell vallanom az elején kicsit szkeptikusan álltam a dolgokhoz. Nagyon jók voltak a bevezetők és a beszélgetések! Mire vasárnap lett, már nem is akartam hazamenni. Úgy éreztem, hogy megállt az idő. Annyira jó volt, köszönöm mindenkinek.


Nagyon köszönöm azokat a perceket, amit a hétvégén együtt tölthettem veletek. Igazán sokat kaptam tőletek és azóta teljesen máshogy értékelem a velem történt eseményeket.


Nem tudom eléggé megköszönni, hogy ott lehettem ezen a hétvégén, főleg a vasárnapi napon! Életem egyik leghasznosabban eltöltött ideje, hétvégéje volt, mélyen megéreztem a szívemben Isten jelenlétet és melegséget, nagyon megerősítette és megszilárdította az utóbbi időben kicsit ingadozó hitemet! Ennél többet nem kaphat az ember. Teljes szívemből kérem Isten áldását az egész hétvégére és mindenkire, aki megalkotta, segített és részt vett benne!