Program

 7:55 AM  Welcome - Workshop Chairs

5 min
 8:00 AM
 Invited Talk - Florent Perronnin (Facebook AI Research)
 Title - "Invariant Image Representations for Fine-Grained Categorization"

30 min
 8:30 AM
 Invited Talk - Pietro Perona (Caltech)
 Title - "Visipedia circa 2015: Vision systems composed of people and machines"
30 min
 9:00 AM
 Invited Talk - Kent McFarland (Vermont Center for Ecostudies)
 Title - "eButterfly: Bringing analog and digital together for science and conservation"
 30 min
 
9:30 AM


 BREAK AND POSTERS

  • Weakly Supervised Fine-Grained Image Categorization by Object Selection - Yu Zhang, Jianxin Wu, Jianfei Cai [abstract]
  • Fine-grained Recognition for Biodiversity Analysis - Erik Rodner, Marcel Simon, Gunnar Brehm, Stephanie Pietsch, J. Wolfgang Wägele, Joachim Denzler [abstract]
  • Fine-grained Object Categorization via Localized Attributes - Babak Saleh, Ahmed Elgammal [abstract]
  • Fine-grained recognition of physical objects on mobile phones:from categorization to identification - Maurits Diephuis, Slava Voloshynovskiy, Taras Holotyak [abstract]
  • Deep filter banks for texture recognition and segmentation - Mircea Cimpoi, Subhransu Maji, Andrea Vedaldi [abstract]
  • Hierarchical Transfer of Semantic Attributes - Ziad Al-Halah, Rainer Stiefelhagen [abstract]
  • Understanding Objects in Detail with Fine-grained Attributes - Andrea Vedaldi, et al. [abstract]
  • Learning Regions and Descriptors for Fine-grained Recognition - Dequan Wang [abstract]
  • Fine-Grained Visual Comparisons with Local Learning - Aron Yu, Kristen Grauman [abstract]
  • Fast Bird Part Localization for Fine-Grained Categorization - Yaser Souri, Shohreh Kasaei [abstract]
  • WHOI-Plankton - A Large Scale Fine Grained Visual Recognition Benchmark Dataset for Plankton Classification - Eric Orenstein, Oscar Beijbom, Emily Peacock, Heidi Sosik [abstract]
  • Similarity Comparisons for Interactive Fine-Grained Categorization - Catherine Wah, Grant Van Horn, Steve Branson, Subhransu Maji, Pietro Perona, Serge Belongie [abstract]
  • A Dataset For Vehicle Make And Model Recognition - Amine Ben Khalifa, Hichem Frigui [abstract]
Invited posters from CVPR 2015 proceedings


60 min
 10:30 AM
 Invited Talk - Alyosha Efros (UC Berkeley) 30 min
 11:00 AM  Invited Talk - Ken Nakayama (Harvard)
 Title - "Range and scope of human face processing"
30 min
 
11:30 AM
 
 Panel


60 min
 12:30 PM  Closing Remarks - Workshop Chairs  5 min

Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Ċ
Subhransu Maji,
Jun 7, 2015, 7:36 AM
Comments