"Plezier is ons motto, de rest is bijzaak"
Dus wilt u ons boeken? Aan onze prijs kan het niet liggen!

! NIEUW ! NIEUW ! NIEUW ! NIEUW !
Wij kunnen een gedeelte van ons optreden ook verzorgen in een akoestische setting.
Dus geen gierende versterkers, maar (voornamelijk) akoestische nauwelijks VERSTERKTE instrumenten.
B
ijvoorbeeld aan het begin van de avond op uw verjaardags- of huwelijksfeest. 
Als het allemaal niet zo hard hoeft, maar u wilt wél lekkere blues 'n' rock. 
Een gegarandeerd succes!


Anton van der Scheer 
(mr bluesharp himself) nam in 2001 het initiatief tot het formeren van een bluesband. Na wat muzikantenwisselingen in het begin zijn we inmiddels een stevige en goed op elkaar ingespeelde band geworden. Ons repertoire is afwisselend: van dampende blues tot southern rock tot jazzy bluesballads.

Alle muzikanten hebben een rijk muzikaal verleden.
Met uiteraard Anton zelf (alias Tony). Met zijn verbluffende mondharmonicaspel neemt hij je mee van subtiele tot meeslepende solo’s. Hij perst het allemaal uit zijn arsenaal aan bluesharpen. Eerder al heeft hij furore gemaakt met “Backslash” als supportact van bands als Normaal, Flavium en Back to Basic. Daarnaast blijkt Tony ook over ongekende vocalen te beschikken, waarmee hij vooral stevige maar ook fragiele leadvocals voor zijn rekening neemt.

De andere leadvocals komen voor rekening van de andere frontman, 
Mike van Leeuwen. Mike's jarenlange ervaring in de bluesscene is goed te horen in zijn zang, maar ook in zijn gitaarsolo's. Na vele podia te hebben betreden met een professionele top 100 band kon hij het niet laten om zich in The Trabb weer te verenigen met zijn bluesbrother Jonny, met wie hij al eerder samen speelde in 'Mike & Jonny’s Blues Revival'.

Jonny Burgmeijer, gitarist van het eerste uur, tekent voor het leeuwendeel van de gitaarpartijen. Eerder speelde hij  o.a. in 'The J.P.R. Strinx Band', met een mix van rock en blues. Dat Jonny en Mike in hun 'M&J Bluesrevival' door de jaren heen lang met elkaar hebben samengewerkt is te horen. In slag- en solo partijen wisselen ze elkaar vloeiend af. Doordat ze ieder de blues op hun eigen manier benaderen krijgt de blues van The Trabb een heel gevarieerde toon.
 

De basis voor dit muziekspektakel ligt bij de ritmesectie: 
Bart Faber op drums en Adri Dokter op bas. Zij leggen telkens het fundament onder de dampende bluesmachine. 
Bart begon in de jaren '80 in de punkscene en heeft daarmee alle uithoeken van Nederland en Duitsland gezien. Daarna stapte hij over naar 'Bootleg' een southern rockband waarmee hij overstapte naar de bluesrock. 
Adri neemt de basriffs voor zijn rekening. Hij heeft ruime ervaring als toetsenist en bassist in menig gospel- en coverband. Maar bij The Trabb gaat hij pas écht los als hij zijn bluesriffs mag laten horen.

verzorgt ons geluid. Met een eigen PA-installatie bedient hij ons van kleine tot middelgrote zalen! Voor de kenners: een HK Lucas Alpha en een AH ZED420 mixer zijn de belangrijkste ingrediënten van deze sublieme PA.

Wij hebben onszelf vernoemd naar onze voorman:

Tony's Rhythm And BluesBand
Maar op de
Veluwe en inmiddels ver daarbuiten staan wij beter bekend als