Importanța reprogramării subconștientului

AMINTEȘTE-ȚI ESENȚA , REGĂSEȘTE-ȚI LUMEA TA !

Unele  programe pe care le ai în subconștient, nu sunt benefice pentru tine. Din copilărie și până în prezent, poate ai auzit remarci negative la adresa ta, critică, cinism… Acestea ți-au  creat sentimente negative și credințe subconștiente. Subconștientul  nu știe ce este bine pentru tine, funcționând pe pilot automat, pe baza programelor create în minte . 

©luxsublima-dosar-st-22

Programele negative pe care le-ai  dobândit, pot  fi :

 Nu sunt suficient de bun 

„Niciodată nu voi face nimic”

 

Acestea îți afectează viata și au nevoie re-programare. Emoțiile negative și convingerile te  țin blocat(ă) în tipare limitative, îți creează tot felul de probleme, ajungând pană la tulburări fizice, boli..

Deși poți folosi conștient gânduri pozitive, afirmații și sentimente pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, fericirea, toate aspectele vieții tale, dacă au la baza credințele  negative din subconștient, te pot bloca în a atinge și a vedea adevăratul tău potențial .

Convingerile negative atrag experiențe negative, iar credințele pozitive atrag experiențe pozitive . Viața îți oferă  experiențele care se potrivesc cu sentimentele și convingerile tale.

Nu poți primi abundența Universului dacă convingerile tale sunt :

 „Trebuie să fiu sărac”

„Nu-mi plac banii”

„Banii sunt rădăcina tuturor relelor”

 Urăsc banii” … și muuuulte altele

Șterge și schimbă aceste convingeri și emoții negative, cu cele pozitive și atragi  experiențe și reacții pozitive. Sistemul convingerilor are o putere nebănuită asupra vieții tale .

Comments