Cum schimbi convingerile din subconștient

Pentru a putea crea o viață minunată este  important să  eliberezi  sentimentele negative (temeri, traume, regrete, resentimente, ranchiună, furie, vinovăție…) să te reinventezi .:) Programele negative le schimbi cu unele pozitive, în scopul de a permite să atragi în  viață experiențe pozitive. 

10833942_578479148918353_1404318503_nThetaHealing ® îți oferă posibilitatea de a alege și puterea de a schimba aceste convingeri negative prin reprogramarea subconștientul într-o clipă .

Este important să știi că vindecarea(schimbarea)  funcționează în mod automat pe părinții tăi și cel puțin 3 generații  descendente, iar când schimbi la tine,  beneficiază și copii tăi .(în cazul meu, această informație mi-a adus un plus de motivație )  :)

Creierul are capacitatea de a descărca rapid o cantitate mare de sentimente și credințe în memorie. Copiii între 2-6 ani se găsesc în mare parte în starea cerebrală Theta, ceea ce creează un mediu programabil și au capacitatea de a  asimila un volum imens de informații. 

ThetaHealing ® este o metodă simplă, rapidă și foarte eficientă. Elimină sistemele de convingeri emoționale și mentale care ți-au creat  programele de limitare, cum ar fi :

” Mi-e teamă de succes „

 înlocuiești în câteva secunde cu 

” Îmi place  succesul „

” Știu cum să am succes „

” Știu când să am succes „

„Știu că  merit să am  succes „

” Știu cum este să fiu de succes „

„Îmi permit să am succes”

„Sunt în siguranță să am succes”

„Sunt demn(ă) de succes

„Este posibil să am succes”

Cu  ThetaHealing® poți schimba tot ce te blochează să utilizezi potențialul tău  maxim în toate aspectele vieții , îți schimbi  viața pentru totdeauna. 

Spor la joc ! :)


Comments